İsimsizler 8 Mayısta Neler Olacak? Murat Ölecek Mi


Güncelleme: 3 Eylül 2017 : 10:12
0

Kanal D ekranlarında her Pazartesi sevilerek izlenen İsimsizler dizisinde heyecan hiç bitmiyor. Dizide 1 Mayıs Pazartesi akşamı Ahmet Müdür ve Olcay kumpasa gelmiş ve Ahmet müdür tutuklu yargılanmak üzere cezaevine atılmıştır.

O’nu ziyarete giden hamile karısı ve çocuklarının yanında daha önce içeri attığı örgüt üyesi tahrik etmiş ve Ahmet Müdürün karısı erken doğum yapmak zorunda kalmıştır ve doğum esnasında bebek ölmüştür. Bakalım bebeği ölen Ahmet Müdür kumpastan nasıl kurtulacak? Bebeğini intikamını alabilecek mi?

Fatih kaymakam da öldü zannettiği annesinin intikamını almak için örgütün ele geçirmeye çalıştığı sözde özerklik ilan ettiği köye operasyon yapmıştır. Ancak annesini elinde koz olarak tutan Saverin bu planından Fatih’in haberi yoktur.

Murat operasyon esnasında örgütün cephaneliğini bulmuş ve orayı patlatmak için kumanda uzaktan çalışmayınca cephaneliğe girerek patlatmış ve kaçmaya çalışırken yara almıştır. Bakalım Murat Ölecek Mi?

Geçtiğimiz hafta diziye dahil olan Gözcü daha fazla ölüm ve bombalı eylem için Ankara’yı seçmiş ve bu planını devreye sokmuştur. Virankaya’dan bunun için getirttiği Berfin ve araçları bakalım 8 Mayısta bu eylemini gerçekleştirecek mi?

İsimsizler 8 Mayıs Fragmanı