İrem Helvacıoğlu’nun Sevgilisi Kim? Ne İş Yapıyor, İşi, İsmi Nedir?


Güncelleme: 26 Haziran 2018 : 22:28
0

Sen Anlat Karadeniz‘in başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu’nun reyting rekortmeni dizisinde rol aldıktan sonra hayran kitlesi kısa sürede arttı. Oyuncunun hayranları hakkında daha fazla bilgi edinmek için birbirleri ile yarışıyorlar. Özellikle İrem Helvacıoğlu’nun kiminle aşk yaşadığını merak eden hayranları için tüm soruların yanıtı bu yazımızla son bulacak. İşte İrem Helvacıoğlu’nun hayatı, kariyeri ve sevgilisi

Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakteri ile bir anda ilgi odağı olan İrem Helvacıoğlu, 1990 Almanya doğumludur. Ankara doğumlu olan güzel oyuncu bir süre Almanya’da yaşadıktan sonra sinema ve tiyatroya olan ilgisinden dolayı Türkiye’ye gelmiştir.  En son No: 309 isimli dizide Pelin Su karakterini canlandırmıştır. Türkiye’ye döndükten sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi almıştır. İlk önce Behzat Ç. dizisinde oynamış ve daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları isimli dizilerde oynamıştır.

Güzel oyuncunun özel hayatına dair ayrıntılar yavaş yavaş ortaya çıkmaktadır. Güzel oyuncu her ne kadar rol arkadaşı Ulaş Tuna Astepe(Deli Tahir) ile yakınlaştırılsa da onun kalbindeki isim uzun yıllar aynı kişidir. Sevgilisinin ismini sır gibisaklayan güzel oyuncu sevgilisinin ismi, ortaya çıkmasın diye sosyal medyada paylaştığı resimleri yorumlara kapatmaktadır.

Genç bir inşaat mühendisi ile aşk yaşayan İrem Helvacıoğlu, setten arda kalan vakitlerinde Ankara ile İstanbul arasında geçirmektedir. Oynadığı Kızım ve Ben isimli sinema filminin bile galasına gidemeyen güzel oyuncu sevgilisi genç inşaat mühendisine vakit ayırmayı unutmamaktadır.