İrem Derici Öldü Mü?


Güncelleme: 20 Eylül 2017 : 10:33
0

İrem Derici‘ye ne oldu? Sosyal medyada yayılan haberler doğru mu? İrem Derici’nin neyi var? Sorularının cevaplarını araştırdık.

Son zamanların en çok parlayan yıldızlarından birisi olan pop müziğin başarılı ismi İrem Derici, sosyal medyada yayılan haberlerden dolayı sevenlerin çok üzdü. Ünlü sanatçının vefat ettiği iddia edildi.


İrem Derici Neden Yoğun Bakıma Alındı? Durumu Ciddi mi?


Bir süredir fazla zayıflığı ile dikkatleri üzerine çeken sanatçı, son zamanlarda konserlerini iptal etmek zorunda kalmıştı. Her konserine büyük bir mutlulukla çıkan Derici’nin hayranları konserlerin iptal olmasıyla büyük şaşkınlık yaşamıştı.

İrem Derici ise rahatsızlığından dolayı çok acı çektiğini söyleyerek hayranlarından defalarca özür dilemişti. En son ise İrem Derici’nin rahatsızlığı artmış ve ünlü sanatçı hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tedavisine devam edilmişti.

İrem Derici’nin yorgunluk, halsizlik, idrar yolu iltihabı ve mide bulantısı gibi şikayetlerle hastaneye gittiği biliniyordu. Ancak bu rahatsızlıkları artarak devam ettiği için ünlü sanatçıya yoğun bakımda müdahale edilmeye başlanmıştı.

İrem Derici‘nin yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. Ünlü sanatçı konu hakkında henüz açıklama yapamasa da sağlık durumunun da giderek iyileştiği söyleniyor. Yani sosyal medyada dolaşan “İrem Derici öldü” haberleri gerçeği yansıtmıyor. İrem Derici, bir süre yoğun bakımda tedavi görüp eski sağlığına kavuşmasının ardından sağlığı ile ilgili detaylı bilgiyi bizlerle paylaşacaktır.

Biz de İrem Derici’ye geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor ve ünlü sanatçının en kısa zamanda iyileşmesini umuyoruz.

GÜNCELLEME:  İrem Derici’nin doktorundan açıklama geldi: “Hastamız İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir.”


Müge Anlı Mehmet Elbay Olayı Son Gelişmeler