İphone X Hangi BİM’lerde Satılacak? İphone X BİM’de Ne Kadara Satılacak? BİM’de İphone X Kaç Para


Güncelleme: 5 Mart 2018 : 01:06
0

Türkiye’nin indirim mağazacılığı yapan ilk market zinciri BİM’den müthiş bir kampanya geliyor. Bugüne kadar pek çok ürünü indirimli fiyatıyla satışa sunan BİM İphone serisinin son modeli olan İphone X’i ne kadara satacak? İphone X hangi BİM’lerde satılacak? Geçtiğimiz dönemlerde farklı bir çok elektronik cihazı piyasa fiyatından daha ucuza satışa sunan ve yoğun ilgi gören Bim İphone X’i kaça satacak? 

Akıllı telefon akımının öncülerinden biri olan İphone dünyada ve ülkemizde en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. İphone’nun en son modeli olan kullanıcı dostu olmasının yanında sayısız özelliğiyle dikkat çeken  aynı zamanda yüksek fiyatıyla el yakan İphone X indirimli fiyatıyla hangi BİM’lerde satılacak? Piyasa değerinin altında bir fiyatla satışa sunulması beklenen İphone X BİM’de ne kadara satılacak? Son saatlerde internet üzerinde ve diğer platformlarda en çok sorgulanan ve araştırılan sorular arasında İphone X’in BİM’de ne kadara satılacağı yer alıyor.

Bir dünya markası olan İphone’un en yeni ve son modeli olan İphone X, BİM marketlerinde 4.999 TL ile alıcısını bulacak. Piyasa değeri 6099 TL olan İphone X, 1100 TL indirimle satışa sunulacak. Sadece BİM seçili marketlerinde yer alacak olan İphone X 9 martta raflarda yerini bulacak. Genel olarak bakıldığında en ucuz İphone X fiyatının önerilen fiyatından maksimum 623 TL indirimle  Hepsiburada.com’da satıldığını görüyoruz. Bu açıdan düşündüğümüzde en düşün İphone X fiyatından 477 TL indirimle BİM birleşik mağazalarında satışa sunulacak İphone X alıcılarını bekliyor.

İphone X Hangi BİM’lerde Satılacak? İphone X BİM’de Ne Kadara Satılacak? BİM’de İphone X Kaç Para sorularına yanıt arayan ilgililer için gerekli açıklamaları yaptık. Şimdi herkesin hayalinde olan fakat uçuk fiyatıyla sadece belli bir kesimin elinde olan İphone X’in özelliklerine göz atalım.

Uzay Grisi ve gümüş olmak üzere iki renk seçeneğine sahip İphone X, 3 Kasım 2017 tarihinde tüm dünyada satışa sunuldu. 64 GB’lık fiyatı ülkemizde 6099 TL iken, 256 GB’lık modeli 6899 TL olarak piyasaya sürüldü. İphone 5’ten sonra kasası tamamen yenilenen İphone serisi şimdi X modeliyle bambaşka bir görüntü almış durumda. 5.8 inç büyüklüğünde OLED ekranı da beraberinde getiriyor. Ön yüzü tamamen ekrandan oluşan İphone X %82,9’luk ekran kasa oranıyla dikkat çekiyor. Telefonun ön yüzünde fiziksel buton bulunmuyor. Sadece İphone X modelinde bulunan TrueDept adı verilen kamera sistemi ise oldukça ilgi çekici.

Altı çekirdekli işlemcisi, Apple A11 Bionic çipiyle saniyede 600 milyara yakın işlemi yapabiliyor. Pil ömrü ise diğer İphone serisine oranla iki saate kadar daha uzun. İphone X modelinde 3 GB ram yer alıyor. 64 ve 256 GB lık hafıza seçenekleriyle alıcısını arıyor. Tüm bunlarla da kalmıyor portre moduna ek olarak yüz ifadelerinizi 12 farklı animoji karakterine yansıtabilirsiniz.

Rahat kullanımı, hızlı işlemci gücü, şık ve zarif görüntüsü ile İphone X seçili BİM mağazalarında satışa sunulacak. Sizlerde piyasa değerinin 1100 lira altında bir indirimle İphone X sahibi olmak istiyorsanız 9 mart cuma saat 09.00’da BİM mağazalarında sıranızı alabilirsiniz.

İphone X Bim’de nekadar? İphone X BİM’lerde ne kadara satılacak?