İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Güncelleme: 9 Ekim 2017 : 14:55
6

İnsanlık Suçu dizisinde kimler rol alıyor? İnsanlık Suçu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İnsanlık suçu dizisindeki karakterler ve gerçek isimleri haberimizde!

Yeni sezonda birbirinden iddialı dizileri seyircileri ile buluşturan Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi daha başlıyor. Neredeyse her akşamını diziler ile dolduran Kanal D yayın ekibi yeni bir dizi için de çalışmalarını başlattı.


Zuhal Topal Star Tv’de Neden Yok Hangi Kanala Geçti


Kanal D ekranlarının yeni dizisinin ismi İnsanlık Suçu olarak belirlendi. İsminden de anlaşıldığı gibi suç ve cezaların büyük önem kazandığı dizi için büyük bir cast çalışması yapılıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların ismi dizide yer alacakmış gibi konuşuluyor.

Büyük çalışmalarla ekranlara getirilecek olan İnsanlık Suçu dizisinin Aralık ya da Ocak ayında ekranlarda olması bekleniyor.

İnsanlık Suçu Dizisi Gizem Karaca Kimdir?

1992 doğumlu olan oyuncu İstanbul doğumludur. Hayatının bir kısımını Amerika’da yaşamıştır. Ardından İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim görmeye başlamıştır. 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına 2. olmuş ve Eve Düşen Yıldırım dizisinde başrol oynamıştır. Emir’in Yolu, Benim Hala Umudum Var, Güzel Köylü ve İçimdeki Fırtına dizilerinde rol almıştır.

İnsanlık Suçu Musa Uzunlar Kimdir?

1959 doğumlu olan başarılı oyuncu birçok tiyatro oyununda hem rol almış hem de senaryo yazmıştır. Poyraz Karayel, Fatmagül’ün Suçu Ne, Şubat, Kurtlar Vadisi Pusu ve Süper Baba gibi dizilerde rol almıştır.

İnsanlık Suçu Ozan Güler Kimdir?

1991 yılında doğan oyuncu, 2012 yılında girdiği güzellik yarışmasında üçüncü olmuştur. Modellik yaptığı dönemlerde Çılgın Dershane dizisinden aldığı teklif ile oyuncu olmaya karar vermiştir. O Hayat Benim dizisinde de Arda karakteri ile karşımıza çıkmıştır.

Yeni sezonda yeni dizileri ile ilgi çekmeyi başaran Kanal D ekranları, bu ilgiyi arttırmayı planlıyor. Bu nedenle aksiyon dolu yeni dizisi ile izleyicileri etkilemek istiyor.

İnsanlık Suçu dizisi ile ilgili elimize kesin ve net bilgiler ulaştığında haberimizi güncelleyerek sizlere en doğru bilgileri vereceğiz.


İnsanlık Suçu Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? <<<tıkla


Siz İnsanlık Suçu dizisi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Diziyi izlemeyi düşünüyor musunuz? İnsanlık Suçu dizisinde yer almasını istediğiniz bir oyuncu var mı? İnsanlık Suçu dizisi ile ilgili tüm fikirlerinizi bize iletebilirsiniz.

Comments are closed.