İnsanlık Suçu Dizi Kıyafetleri Ve Markaları


Güncelleme: 9 Şubat 2018 : 19:39
0

“Para için güç için zenginlik için siz neleri göze alabilirsiniz” sloganıyla ekran macerasına hazırlanmaya başlayan dizi tanıtım fragmanıyla büyük yankı uyandırmayı başardı. Genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide oyuncuların kıyafetleri, takıları, ayakkabıları ve aksesuarlarına kadar tüm detayları izleyenler tarafından merak edildi. Bizde siz takipçilerimiz için İnsanlık Suçu dizi kıyafetleri ve markalarını araştırdık. İşte detaylar…


İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


İnsanlık Suçu dizi kıyafetleri ve markaları konusuna gelmeden önce dizinin genel hikayesi hakkında kısa bir bilgi verelim. Cemal’in, Adana’dan İstanbul’a uzanan hikayesi izleyenleri etki altına alacak. Adana’nın yoksul bir mahallesinde doğup büyüyen Cemal garsonluk yaparak ailesine bakmaya çalışır. Fakat hep bir çıkış yolu aramaktadır. Bu sefaletten ve rezil hayattan kurtulmanın umuduyla yaşamına devam eder. Bir gün ölüm döşeğinde yatan babasının İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söylemesi üzerine tüm hayatı değişir. Cemal, zenginlik uğruna girdiği günahların vicdan azabını ve suçluluk yükünü çekerken ilerleyen zamanlarda geçmişi bir  bir karşısına çıkacaktır.

Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü ve Laçin Ceylan gibi genç isimlerin yer aldığı dizide hangi karakterin ne giydiği, hangi markadan giyindiği, takılarını nereden aldığı, sponsorları izleyenlerin en çok ilgisini çeken konular arasında. İnsanlık Suçu kıyafetleri, İnsanlık Suçu Cemal’in kıyafetleri, İnsanlık suçu dizi kıyafetler markaları İnsanlık Suçu Suna’ın kıyafetleri ve markaları,  dizi başlar başlamaz en çok araştırılan ve merak edilen konular arasında yerini aldı.

Özellikle İnsanlık Suçu Suna’nın kıyafetleri, takıları ve ayakkabıları üzerine gelen sorular üzerine bizde detaylı bir araştırma yaptık.

 

İnsanlık Suçu dizi kıyafetleri ve markaları: İpekyol, Adl, Mango, Beymen, Calvin Clein, Dolce Gabbana, Diesel, Fabrika, Guess, Pierre Cardin, Network, Stefanel, zara,

İnsanlık Suçu Cemal’in takımlarının markası: Beymen, Altınyıldız, D’S Damat, Network