İnsanlık Suçu Cemal Kim? Daha Önce Oynadığı Diziler Ayrıntılar


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 23:56
0

Pastel Film’in Kanal D için hazırladığı İnsanlık Suçu dizisi, dram, romantik ve entrika dolu hikayesiyle ekrana gelmek için gün sayıyor. Kanalların yeni projelerini ekrana getirmek için kıyasıya yarıştığı yeni sezonda, Kalan D uyarlama bir diziyle 2018 yılına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla dikkat çeken dizide Cemal karakteri kimdir?  İnsanlık Suçu Cemal kim, daha önce oynadığı diziler ve özel hayatı hakkında merak edilenler…


İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Dünyaca ünlü romanlardan televizyona uyarlanacak proje için dizinin oyuncuları başta olmak üzere herkes çok heyecanlı. Her bir karakter ayrı bir özen ve deneme çekimleri sonucunda role en uygun isimler arasından seçildi seçildi. Dizide en dikkat çeken isim hiç kuşkusuz Cemal karakterini canlandıran Kaan Yıldırım oldu. Genç oyuncu geçtiğimiz haftalarda final yapan Klavye Delikanlıları dizisinin hemen ardından İnsanlık Suçu dizisi için Pastel Film ile anlaştı. Genç hayran kitlesine sahip oyuncuyu tekrar ekranlarda görmek izleyenleri heyecanlandırdı.

İnsanlık Suçu Cemal Kim? Kaan Yıldırım

1986 tarihinde dünyaya gelen Kaan Yıldırım bu alanda eğitim almış profesyonel bir oyuncudur. Atölye Craft’ta aldığı kamera önü oyunculuk eğitimiyle rol aldığı tüm projelerde adından söz ettirmeyi başarmıştır. İlk olarak Kayıp dizisinde rol alan Kaan Yıldırım asıl çıkışını 2014 yılında yayınlanan Ulan İstanbul dizisiyle yapmıştır.  Adı Mutluluk isimli dizide başrol paylaştığı Ezgi Eyüboğlu ile 2016 yılında hayatını birleştiren genç oyuncu son olarak Klavye Delikanlıları dizisinde rol aldı.

Kaan Yıldırım’ın İnsanlık Suçu dizisindeki performansını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz…