İlker Ayrık’la Eyvah Düşüyorum Yarışma Formatı Nasıl? Katılım Şartları Nelerdir?


Güncelleme: 22 Ağustos 2017 : 11:00
0

İlker Ayrık’la Eyvah Düşüyorum formatı nasıl? Fox Tv Eyvah Düşüyorum formatı nasıl? Fox Tv Eyvah Düşüyorum katılım şartları neler? İlker Ayrık’la Eyvah Düşüyorum başvuru şartları neler?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan 10 Numara 5 Yıldız programının final kararı almasının ardından İlker Ayrık’ın yeni bir projesinin olup olmadığı sorusu akıllara geldi. İlker Ayrık, yeni sezonda yine Fox Tv ekranlarında olacak.

Hayat Sırları Dizisinin Oyuncu Kadrosu <<<tıklayınız

Eyvah Düşüyorum programı daha önce bazı yapımcılar ve sunucular tarafından da hayata geçirilmişti. Mehmet Ali Erbil ve Eser Yenenler’in sunduğu programın bir benzeri TRT 1 ekranlarında Kendi Düşen Ağlamaz ismiyle ekranlarda olmuştu.

Formatı ile büyük beğeni toplayan ve reytinglerde de üst sıralarda olan yarışma Fox Tv yapımcılarını harekete geçirdi. 10 Numara 5 Yıldız programına düşük reytingler nedeniyle final yaptıran kanal yeni projesini izleyiciler ile buluşturuyor.

İlker Ayrık’ın sunuculuğunu yaptığı programın yapımcılığını da üstlendiği iddia ediliyor. Yer aldığı yarışma programlarındaki eğlenceli sunumu ile sevilen sunucu, yeni programıyla da çok sevilecek.

Eyvah Düşüyorum programına başvurmak isteyen yarışmacı adaylarının Fox Tv resmi internet sitesini takip etmesi gerekecek. Başvurular başladığında Fox Tv’nin resmi internet sitesindeki link aktif hale gelecektir.

Eyvah Düşüyorum yarışma programı bilgiyi ölçmekten çok eğlenceli bir yarışma programı olacak. Ancak yine de sorularda bilgi ve genel kültüre ağırlık verilecek.

Eyvah Düşüyorum programını nasıl buldunuz? Eyvah Düşüyorum programına başvurmak ister misiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.