İlker Ayrık’la Acayip Tipler Formatı Nasıl? Nasıl Başvurulur?


Güncelleme: 5 Şubat 2018 : 11:25
1

Magazin yazarı Ali Eyüpoğlu İlker Ayrık’la yaptığı söyleşiyi köşesine taşıdı. İlker Ayrık yeni programları ve projeleri ile ilgili ayrıntıları bu söyleşide dile getirdi.  Müjdat Gezen Akademisi’nden mezun olan öğrencilerle yaptıkları İlker Ayrık’la Acayip Tipler oyununu ekranlara getirmeye hazırlanan İlker Ayrık oyun ile ilgili ayrıntıları Ali Eyüpoğlu ile paylaştı. İlker Ayrık’la Acayip Tipler nasıl bir program, İlker Ayrık’la Acayip Tipler formatı nasıl, İlker Ayrık’la Acayip Tipler nasıl başvuru yapılır gibi soruların cevapları sizler için haberimizde.

Bir çok eğlenceli program ile ekranlar yer alan İlker Ayrık özellikle Ben Bilmem Eşim Bilir programı ile tanındı. Bu yarışma ile 350 bölüm yapan İlker Ayrık kendisine farklı projelerde şans vermeyi seçti. Ancak diğer yaptığı programlarda Ben Bilmem Eşim Bilir’deki başarıyı yakalayamadığı söyleyen İlker Ayrık tekrar hemen hemen aynı formatta Yaparsın Aşkım ile Fox ekranlarında yerini aldı. Şuan için gayet güzel reytingler alan yarışmadan sonra İlker Ayrık başka formatlarla ekranlara geleceğinin sinyallerini verdi.

[kirmizitext]İlker Ayrık’la Acayip Tipler Oyuncu Kadrosu-Kim Kimdir? için tıkla[/kirmizitext]

İlker Ayrık’la Acayip Tipler işte bu projelerden birisi. Proje henüz yeni ve ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Önce bir oyun olarak başladı. Tüm Türkiye’de sahne alan İlker Ayrık ve öğrencileri hali hazırda bu oyunu değişik illerde sahneliyorlar. Yakında TV ekranlarında olacak olan İlker Ayrık’la Acayip Tipler hakkında detaylar gelmeye başladı.

Müjdat Gezen’den mezun olan öğrencilerin bir araya gelerek yaptığı oyun ekranlara gelecek. Peki programda neler olacak? İsminden de belli olduğu gibi birbirinden komik ve acayip karakterlerden oluşan bir ekip ekranlarda Güldür Güldür benzeri bir tiyatro gösterisi yapacaklar. Programın sunumunu İlker Ayrık yapacak. İzleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak olan programda bazı sürprizlerde olacak.  İlker Ayrık’ın ifadesi ile “Müjdat Gezen’den mezun öğrencilerimle benim sunduğum, onların oynadığı, televizyona hazırladığımız bir oyun. Seyircinin de dahil olduğu eğlence garantili bir komedi.”

Comments are closed.