İlker Ayrık’ın 2017 de Yeni Programı Ne? Hangi Kanalda Hangi Programda


Güncelleme: 9 Aralık 2017 : 13:10
0

2017 de yeni sezona yine bomba gibi girecek olan İlker Ayrık hangi kanalda ve hangi programı sunacak? En son Ben Bilmem Eşim Bilir ve Var Mısın Yok Musun adlı programlarla gönüllere taht kuran İlker Ayrık yeni dönemde yeni bir programla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki 2017 de İlker Ayrık hangi kanalda hangi programı sunacak? Ayrıntılar sizler için haberimizde.

İlker Ayrık  2017 de yeni kanalı ve yeni projesi belli oldu. Star tv ekranlarında geçtiğimiz sezon Var mısınız Yok musunuz programı ile heyecan dolu dakikalar yaşatan ve izlenme rekorları kıran İlker Ayrık  Fox Tv ile anlaşma yaptı.

Oyuncu, sunucu ve yönetmenlik dallarında yeteneklerinden sıkça söz ettiren İlker Ayrık Ramazan ayında Fox tv ile ekranlarda olacak. Ana haber bülteninden önce 10 dakikalık skeçlerle sizlerle olacak. Ünlü sunucu ramazan ayından sonra yine Fox tv de çocuklarla birlikte bir yarışma sunacak.

Gençlere, erkek, bayan, evli, nişanlı her türlü yaş grubuna hitap eden İlker Ayrık çocuklarla nasıl bir program yapacak? Sizce diğer programları kadar ilgi ile izlenecek mi? İlker Ayrık’ın yeni programı Yaparsın Aşkım ile ilgili bilgileri aşağıdaki bağlantıdan alabilirsiniz.


tıkla>>>Yaparsın Aşkım Yarışması Formatı Nasıl? Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu<<<tıkla