İKİMİZİN YERİNE dizisinin 101.bölümünde neler olacak?

Kanal7 ekranlarında hafta içi her gün 16.10 da izleyicisi ile buluşan gündüz kuşağının ilgiyle izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine (Balika Vadhu) dizisi 101.bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan İKİMİZİN YERİNE (Balika Vadhu) ekranların sevilen dizisi haline geldi. Peki; İKİMİZİN YERİNE dizisinin 101.bölümünde neler olacak?

İkimizin Yerine (Balika Vadhu) Konusu

İkimizin Yerine dizisi çocuk yaşlarda evlendirilen Anandi ve Jagdish isimli iki çocuğun hayat hikayesini anlatmaktadır. Anandi için ailesinden ayrılmak ve başka bir ailenin evine gitmek başlarda çok zor gelir. Yalnız zamanla kocasını ve evine alışır. Fakat kocası Jagdish onu çocukken oynadığı bir arkadaşı olarak görmektedir ve okuldan Gauri isimli bir kadını sever. Büyüdüklerinde Jagdish sevdiği kadınla evlenmek için Anandiye boşanmak için baskı yapınca Anandi aşkını kalbine gömer ve kocasından ayrılır. Jagdish kısa bir sürede aşık olduğu Gauri ile evlenir. Fakat zamanla Gauri ‘nin hiç de iyi bir eş olamadığı ortaya çıkar. Jagdish’in ailesi Anandi’yi kaybettiklerine pişman olur. Jagdish’de hatasını anlar ve Anandi’ye geri dönmek ister yalnız Anandi Sivraj isimli bir iş adamıyla sevmeyerek evlenmiştir.

İkimizin Yerine 101. Bölüm Özeti

Bago artık kocasından şüphelenmeye başlamıştır. Elindeki paraları görünce Bago Kajan’a bu paraları nerden bulduğunu sorar ama Kajan parayı nerden bulduğunu ve yaptığı kaçak işlerden Bagu’ya bahsetmez Kajan sen bunu düşünme, ben sana altından ev alacağım der. Sugna artık Şiyamı sevmeye başlar ve aralarında aşk rüzgarları esmeye başladı. Şiyam Sugna ile romantik birkaç dakika geçirmek ister o sırada hortumu eline alıp sugna’yı ıslatmaya başlar.Şiyam Sugnaya sarılmaya çalışınca Sugna Şiyama Pratap bırak beni der. Şiyham buna çok sinirlenir. Anandi ailesinin evine gider. Bagu Anandi’den kilerden tereyağ almasını ister. Anandi kilere gittiğinde babasının işlerinin gerçekten çok iyi olduğunun anlar ve tereyağ tenekesini açıtığında tereyağının kötü olduğunu anlayınca koşarak babasına “Baba sen kazıklanmışın tereyağ çok kötü “dedi. Bunu duyan kajan Anandiye bağırmaya başladı ve Anandi’ye el kaldırdı. Anandi bu olaydan sonra annesine evine geri dönmek istediğini söyledi. Kajan Anandiyle bir sürü pahalı hediye gönderdi. Hediyeleri gören Kaliyani çok şaşırdı. Anandi ve Cagliş karnelerini aldılar ve Cagu’nun sınıf birincisi olduğunu duyan Kaliyani ve ailesi çok sevindi.