İkimizin Yerine Dizisi Sughna Karakteri Kim?


Güncelleme: 23 Kasım 2018 : 11:46
0

Ekranlarının sevilen Hint dizilerinden birisi olan Ikimizin Yerine dizisi oyuncularından biri olan Sughna karakterini bu yazımızda tanıyacağız .Sughna kimdir ?Neleri sever ,nelerden hoşlanır ,nerelidir ,yaşı kaçtır ,kilosu kaçtır ,evli midir, bekar mıdır ,nelerden hoşlanmaz ,asıl mesleği nedir?gibi birçok sorunun cevabını bu yazıda görebilirsiniz.

Ikimizin Yerine dizisinde Sughna kimdir?Jagdish’in kız kardeşidir daha doğrusu ablasıdır. Dizide Sughna Pratap’a aşık olmuştur, büyük  bir aşk yaşamıştır. Daha sonra ise muradına ermiştir. Ancak onu başka  bir yıkım  yaşamak çok üzmüştür. Şimdi  ne yapacağım  ortada kaldım, sevdiğim adam öldü, bebeğim babasız büyüyecek diye  üzülmüştür. Aşık olduğu,sevdiği adam ile en mutlu günlerinde sevdiği adam Pratap ölmüştür. Zavallı Sughna dul kalmıştır bu genç yaşında  ve ne yazık ki.. Ayrıca vefat eden eşi Pratap’tan hamile olduğunu öğrenmiştir.

Onun başına  gelen herşeyi bilmesine rağmen Şiyam ona aşık olmuş, Sughna’ya gönlünü vermiştir. Daha sonra onlar  evlenmiştir ve Sughna’da zaman ilerledikçe kocası Şiyam’ı sevmiştir. Şiyam  ve Sughna birbirine aşk  ve muhabbet ile bağlanmıştır. Sughna geçmişte  yaşadığı acıları yavaş yavaş  unutmaya ve Şiyam ile güzel bir hayat kurma niyetindedir. İkimizin Yerine her gün Kanal 7 ekranlarında seyirci  ile buluşuyor.

Sughna’nın gerçek adı; Veebha Anand’tır. Mumbai’de doğmuştur ve doğum yılı 1990’dır. Yani Veebha Anand şu anda 28 yaşındadır.Kilosu 54’tür. Evli değildir, yani bekârdır ilgililere duyrulur. İnandığı din Hinduizm’dir. Seyahate çıkmayı çok sever. Meksika yemeklerini ve çin  yemeklerini çok sevmektedir. En sevdiği  renkler arasında beyaz  ve mavidir. Sanskaar Laxmi isimli dizide oynamıştır. Daha önce  modellik yapan genç  ve güzel oyuncu bir çok yayın  ve yapımda yer almıştır.

Ikimizin Yerine dizisi Kanal 7 ekranlarında  yayınlanmaktadır. Dizinin fanları izledikleri karekterlerin kim olduğunu, neleri sevdiğini, gerçek isimlerini, özel hayatlarını  merak ediyor. Bundan böyle sık  sık karakter analizi yapacağım. Şimdilik Hint dizlerinden olan ve Kanal 7 ekranlarında yayınlanan İkimizin Yerine dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan ve Jagdish’in ablası olan Sughna karakterinin hakkında  bilinmeyen  ve merak edilenleri ekledik buraya. Diziyi seyredenler için şimdiden keyifli seyirler dileriz.