İkimizin Yerine Bölüm Özeti Ve Oyuncuları Hakkında Merak Edilenler Kanal 7’nin Yeni Hint Dizisi Balika Vadhu


Güncelleme: 5 Aralık 2018 : 11:07
0

Kördüğüm (Uttaran) dizisinden sonra kanal 7 yeni Hint dizisinin reklamını daha önceden vermeyerek Hint dizisi sevenlerini oldukça merak da bıraktı. 7 Eylül kördüğüm dizisi final yaptıktan hemen bir gün sonra 8 Eylül de orjinal ismi Balika Vadhu olan Kanal 7 tarafından İkimizin Yerine ismi ile çevirilen dizi hakkında merak edilen belli başlı konulara değineceğiz. Özellikle İkimizin Yerine bölüm özeti hakkında önemli açıklamalarda bulunacağız.

Hindistan da 21 Temmuz 2008 yılında başlayan ve 31 Temmuz 2016 yılında final yapan 20 dakikalık kısa bölümleri ile toplam 2245 bölüm Colors TV tarafından yayınlanan ve yayında kaldığı müddet boyunca bir çok ödüle layık görülen dizi kanal 7’nin yeni Hint dizisi oldu. İkimizin Yerine oyuncu kadrosu kim olduğuna kısaca değineceğiz. İkimizin Yerine oyuncuları kim olduğunu daha detaylı görmek için [kirmizitext]Tıklayınız[/kirmizitext]. Bu adreste daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

İkimizin Yerine Bölüm Özeti Ve Konusu Hakkında Merak Edilenler

Hint dizilerini denince akla ilk gelen Kanal 7, Yalancı Bahar, Bir Garip Aşk, Deli Divane, İki Yabancı, Sensiz Olmaz, Zor Sevda, Kördüğüm, Ah Kalbim ve Sev Yeter dizilerine bir yenisini ekleyecek. Kanal 7 dizinin adını orjinal adına yakın bir isim kullanmak yerine (Küçük Gelin) İkimizin Yerine ismini kullanmayı tercih etti. Bildiğiniz üzere Kanal 7 dört partı tek bölüm olarak yayınladığı için yaklaşık olarak 562 bölüm sürecek. Kanal 7 yeni dizisini kesintisiz olarak yayınlayacak olursa tahmini olarak 24 Mart 2020 ye kadar sürecek. Anlayacağınız bir yıldan daha uzun sürecek bu dizi aslında daha önce uyarlaması ile izlemiştik.

Ev hanımlarının bir zamanlar vaz geçilmez dizileri arasına giren küçük gelin, Balika Vadhu adlı diziden uyarlanarak yapılmıştı. Sanırım bu yüzden kanal 7 dizinin isminin farklı olmasını istedi. Son zamanlarda kadına şiddet ve istismar olaylarının artması ve çocuk gelinler üzerine bir çok haberlerin yapılmasından sonra, kanal 7 gayet yerinde bir iş çıkararak, toplumun kanayan yarısını yeniden gözler önüne serecek cinsten bir diziyi ekrana getirecek. Bu dizi ekrana geldikten sonra eminim ki yeniden çocuk gelin tartışmaları haber olacak. Ancak son zamanda toplumumuzun daha da bilinçlenmesinden dolayı henüz yasal olarak çocuk kapsamında olan bireylerin daha az mağdur olduğunu gördük. Bunda ekrana gelen dizilerin de çok büyük etkisi var.

Özellikle kızını verdikten sonra arkasına bakmayan aileler evlatlarının başına daha çocuk yaşta neler ile karşı karşıya kaldığını görmesine vesile olacak. İkimizin Yerine konusu ne olduğunu bilemeyenler için kısaca değinecek olursak; Baş rollerini Jagdish ile Ananadi karakterlerinin yer aldığı, her iki çocuğun ailelerinin zoru ile evlendirilir. Daha çocuk denilebilecek bir yaşta evlenmelerinden dolayı Anandi, ev yuva eş kavramlarını sanki bir oyun gibi görür ve zamanla Jagdish’e aşık olur. Ancak Jagdish, gönlünü Gauri’ye kaptırmıştır. Anandi ile Gauri arasında kıyasıya bir rekabet olur. Ancak Jagdish’in zoru ile boşanma gerçekleşir.

Anandi’den ayrılan Jagdish, Gauri ile evlenir. Jagdish körü körüne aşık olduğu Gauri’nin hiç de beklediği gibi biri olmadığını anlar ama iş işten çoktan geçmiştir. Anandi ise Jagdish den boşandıktan sonra karşısına Sivraj çıkar ve onunla yeni bir hayata başlar. Anandi’nin eski kocası Anandi ile yeniden bir araya gelmek istese de Anandi’nin evlendiğini görünce onu yeniden elde etmek için elinden geleni yapacak olan Jagdish ile Anandi’nin hikayesini soluksuz izleyeceğiz. İkimizin Yerine saat kaçta yayınlanacak? Şimdilik kördüğüm dizinin yerine gelecek olduğu için her gün 16:10 da ekrana gelecek ama yazın ve kısın bu yayınlanma saati değişiklik gösterebilir.

İkimizin Yerine 1. Bölüm Özeti

Sev yeter 1. bölüm özeti hakkında kısaca bir giriş yapmak gerekirse Anandi okulda sınıf arkadaşının evleneceğini duyar. Okulda öğretmeni ise küçük yaşta evliliğin ne demek olduğunu bilemediğini ve ufak yaşta okumak gerektiğini söyleyip öğrencisini ikna etmek ister. Anandi de öğretmeni ile hem fikirdir. Yani küçük yaşta bir evlilik istemez.

Anadi’nin hayali okuyup öğretmen olmak ister. Eve gelen Anandi okulda arkadaşının evleneceğini konusunda konuşup eleştirirken bir de ne görsün. Evde kendisini istemeye gelen birileri olduğunu öğrenir. Erkek tarafı Anandi’nin resmini alıp erkek tarafının aile üyelerinin onayına sunarlar. Anlayacağınız ilk bölüm görücünün gelmesi ve Anandi’nin isteme olayı ile geçer. Özetin devamını daha detaylı şekilde Kanal 7 de yayınlanmadan önce İkimizin Yerine bölüm özeti okumak için [kirmizitext]Tıklayınız[/kirmizitext]. Ayrıca bura da Sev Yeter bölüm özeti ile Ah Kalbim bölüm özeti de okuyabilirsiniz.

İlimizin Yerine Tanıtım Fragmanı