İkimizin Yerine 72. Bölümünde Neler Yaşandı


Güncelleme: 18 Kasım 2018 : 23:46
0

Kanal7 ekranlarında hafta içi her gün gündüz kuşağı izleyicisi tarafından ilgiyle izlenen İkimizin Yerine dizisi 72.bölümüyle ekranlara geldi.

 

Kaliyani Geçmişi İle Yüzleşiyor

 Bu bölümde başrol oyuncusu Kaliyani geçmişten gelen sahneleri anımsamaya başlıyor. Anımsadıkları onu Maharinin evine girmeye zorluyor. Eve girdiğinde, Mahavir  çok sevinse de Kalyaniyi gören mahavir hemen aşağıya inerek onu aşağılamak için elinden gelen her şeyi yapar. Kaliyani,  Mahavire  sadece hediyesini geri getirmeye geldiğini  eskisi gibi olmadığını artık parasının ve gücünün olduğunu söylüyor. Kocası öldükten sonra bir yıl boyunca bir yerlerde pis bir odada yas tuttuğunu bildiğini söyleyen Mahavir onu aramaya devam ederdim ama onunla yaşamak ve ona “mutluluk” vermek isteyen bir kadın ile birlikte o der. Mahavir, Kaliyani hakkında her şeyi unuttuğunu ve ismini duyana kadar hayatına normal bir şekilde devam ettiğini söyledi. Çok daha sonra  hatıraların gözünün önünde canlandığını söyleyen Kaliyani, adımı kim sordu diye sorar. Mahavirden Jagdish ve Anandinin sorduğunu öğrenince mutlu olur. Kaliyani, Mahavire oğullarıyla birlikte kaçmak zorunda kaldığı gece bütün bağların koptuğunu söyler.

Mahavir Kaliyani’ye hakaretinin intikamını alacağını söyler. Kaliyani kendisini rahatsız etmemesi için onu uyarır, aksi takdirde bedelini ağır ödeyeceksin der ve  bir tapınağa giderek ve neyi yanlış yaptığını ve cezalandırıldığını Tanrıya sorarak ağlar. Mahavir şimdi onu ve ailesinin peşini bırakmayacağını düşünen Kaliyani ailesini bu şeytandan nasıl kurtaracağını bilmediği için çaresizce ağlar. Çocuklarının gerçekleri öğrenirse Mahavir’i öldürmesinden korktuğu için ailesine hiçbir şeyi anlatamayan Kaliyani büyük bir acı içindedir.

 

Bu sırada Basanth,ise  her yerde Kaliyani’yi aramaktadır. Gehna ve Sumitra dayanamayarak  önceki gün Kaliyani için Nagore’dan gelen hediyeyi anlatırlar ve Basanth daha önce o sırada Kaliyani eve girer. Basanth ona nerede olduğunu sorar. Kaliyani, Basanth’a hiçbir şey söylemez. Ailenin tüm üyeleri Kaliyaniyi sorgulayan gözlerle bakar. Kaliyani kendisinin yalnız bırakmaları ister. Basanth ise annesinin başına gelenleri öğrenmek için elinden geleni yapmakta kararlıdır.

Basanth,  Sughna, Vikrant  tapınağa götürür. Sughna tapınak basamaklarına tırmanmaya başlarken Vikrant onu durdurur ve elini uzatır. Sughna gülümseyerek onu tutar ve yukarı tırmanırlar. Bu sırada Anandi’nin evinde olan Kazan, araziyi satın almak için biriyle buluşmaya hazırlanıyordur. Kazan kendisine güvenmesini için Bagoyu ikna etmeye çalışır.  Tüm bu yaşanan olaylar sırasında tapınaktaki, Vikrant ve Sughna bütün puja işlerini tamamlayarak Sughna Kaliyani’nin sakinleşmesi ve Anandi’nin geri gelmesi için dua ederler. Aşağı inerken Sughna, Pratap’ın annesinin yaklaştığını görerek aniden durur.

Yine dikkat çeken bir sonla izleyicisini merakta bırakan dizinin yeni bölümü yarın kanal 7 ekranlarında olacak.