İKİMİZİN YERİNE 105. Bölüm De Neler Olacak!


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 23:18
0

İKİMİZİN YERİNE 105. Bölüm De Neler Olacak!

Kanal7 ekranlarında hafta içi her gün 16.10 da izleyicisi ile buluşan gündüz kuşağının ilgiyle izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine (Balika Vadhu) dizisi 105.bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan İKİMİZİN YERİNE (Balika Vadhu) ekranların sevilen dizisi haline geldi. Peki; İKİMİZİN YERİNE dizisinin 105.bölümünde neler olacak?

Anandi İyileşiyor mu?

Kanal7 ekranlarının sevilen Hint dizisinin başrol oyuncularından Anandi karakterine rol veren Avika Gor oyunculuğuyla ilgi çekiyor. 104.bölümünde Anandi ölücek mi sorularını akıllara düşürdü. Ama Anandi ameliyattan sonra hayati riski atlattı. Anandi uyandığında annesi ve babasından başka hiç kimseyi tanımadı. Tabi bu durum ailesi ve cagu’yu çok üzdü.

İkimizin Yerine(Balika Vadhu) 105.bölüm Fragmınında neler yaşandı?

Kajan Anandi’nin kocasının ailesine zengin olduktan sonra çok kötü davranmaya başlamıştır. Hatta hastane masraflarını kendisi ödeyerek Anandi’nin kayınpederine eskisi gibi fakir ve aciz bir adam olmadığını söylemiştir. Kajan kızınını alıp gitmekte baya ısrarlıdır ama cagu’nun babası buna izin vermez. Anandi’nin onlarında kızı olduğunu söyler. Bu tartışmayı gören kajan’ın eşi Kajana anandi’yi almamsı için yemin ettirir. Anandi eve gittiğinde Kaliyani’den çok korkar aslında Kaliyani Anandi’ye eskisine göre çok iyi davranmaktadır ama Anandi yavaş yavaş hafızasını geri kazandığı için Kaliyaninin ona yaptığı eziyetleri hatırlamaktadır.

İkimizin Yerine (Balika Vadhu) Konusu

İkimizin Yerine dizisi  çocuk yaşlarda evlendirilen Anandi ve Jagdish isimli iki çocuğun hayat hikayesini anlatmaktadır. Anandi  için ailesinden ayrılmak ve başka bir ailenin evine gitmek başlarda çok zor gelir. Yalnız zamanla kocasını ve evine alışır.  Fakat kocası Jagdish onu çocukken oynadığı bir arkadaşı olarak görmektedir ve okuldan Gauri isimli bir kadını sever. Büyüdüklerinde Jagdish sevdiği kadınla evlenmek için Anandiye boşanmak için baskı yapınca Anandi  aşkını kalbine gömer ve kocasından ayrılır. Jagdish kısa bir sürede aşık olduğu Gauri ile evlenir. Fakat zamanla Gauri ‘nin hiç de iyi bir eş olamadığı ortaya çıkar. Jagdish’in ailesi Anandi’yi kaybettiklerine pişman olur. Jagdish’de hatasını anlar ve Anandi’ye geri dönmek ister yalnız Anandi Sivraj isimli bir iş adamıyla sevmeyerek evlenmiştir.