İKİMİZİN YERİNE 104. Bölümünde Neler Yaşandı!


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 00:43
0

İKİMİZİN YERİNE Neler Yaşandı

Kanal7 ekranlarında hafta içi her gün 16.10 da izleyicisi ile buluşan gündüz kuşağının ilgiyle izlenen Hint dizisi İkimizin Yerine (Balika Vadhu) dizisi 104.bölüm ile ekranlara geldi. Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan İKİMİZİN YERİNE (Balika Vadhu) ekranların sevilen dizisi haline geldi. Peki; İKİMİZİN YERİNE dizisinin 104.bölümünde neler oldu?

İkimizin Yerine 104. Bölüm Özeti

Kanal7 nin sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine(Balika Vadhu) 104.bölüm fragmanı yayınlandı. İkimizin Yerine(Balika Vadhu) izleyicisi merakla yarınki bölümü bekliyor. Elimden geldiği kadar size 104.bölümde yaşananlardan bahsedeceğim.

Anandi Öldü mü?

Cagu,Anandi’nin öldüğünü kabul etmez ve Anandi’nin yanına giderek Anandiyi sallamaya başlar. Herkes Anandi’nin öldüğünü düşünürken Anandi bir anda elini kıpırdatır Anandinin ölmediğini gören Bhairon hemen doktoru arar ve Anandi’yi Hastaneye götürürler. Bu sırada Anandi’nin ailesi de hastaneye gelmiştir.Herkes Anandinin iyileşmesi için dua eder hatta kaliyani Anandi için dua töreni düzenler. Anandi’yi ameliyat etmesi gereken doktor hastanede değildir. Anandi’yi iyileşmesi için o doktorun ameliyat etmesi gereklidir. Cagu’u çok üzgündür onu gören bir kadın cagu’ya neden bu halde olduğunu sorar. Cagu her şeyi o kadına anlatır. Kadın doktorun kendi eşi olduğunu duyunca Cagu’ya eşini getireceğine söz vermiştir.Doktor,Anandi’nin ameliyatını yapmıştır ama Anandi annesi ve babasından başka kimseyi tanımadığı anlaşılır.

İkimizin Yerine (Balika Vadhu) Konusu

İkimizin Yerine dizisi çocuk yaşlarda evlendirilen Anandi ve Jagdish isimli iki çocuğun hayat hikayesini anlatmaktadır. Anandi için ailesinden ayrılmak ve başka bir ailenin evine gitmek başlarda çok zor gelir. Yalnız zamanla kocasını ve evine alışır. Fakat kocası Jagdish onu çocukken oynadığı bir arkadaşı olarak görmektedir ve okuldan Gauri isimli bir kadını sever. Büyüdüklerinde Jagdish sevdiği kadınla evlenmek için Anandiye boşanmak için baskı yapınca Anandi aşkını kalbine gömer ve kocasından ayrılır. Jagdish kısa bir sürede aşık olduğu Gauri ile evlenir. Fakat zamanla Gauri ‘nin hiç de iyi bir eş olamadığı ortaya çıkar. Jagdish’in ailesi Anandi’yi kaybettiklerine pişman olur. Jagdish’de hatasını anlar ve Anandi’ye geri dönmek ister yalnız Anandi Sivraj isimli bir iş adamıyla sevmeyerek evlenmiştir.