Ateşe Koşanlar Dizisi Çalan Şarkılar-Tam Liste


Güncelleme: 11 Eylül 2018 : 21:28
1

İzmir Büyükşehir Belediyesinde çalışan 50 kadın itfaiyeciyi daha öne haberlerde görmüş ve tanımıştık. Şimdi ise bu kahraman kadınların hayat hikayesi ekranlara geliyor. Ateşe Koşanlar Dizisi Çalan Şarkılar-Tam Liste ismi ile Fox TV ekranlarında gösterilecek olan dizinin müzikleri de en az konusu kadar ilgi çekici.

Ateşe Koşanlar Dizisi Çalan Şarkılar-Tam Liste dizisinde çalan jenerik müziği ve bölüm müzik ve şarkılarını yazımızdan takip edebilirsiniz.

İsterseniz kısaca diziden bahsedelim. Ateşe Koşanlar Dizisi Çalan Şarkılar-Tam Liste dizisi Limon film tarafından yapımcılığı üstlenilen ve Fox ekranlarında gösterilmesi beklenen dram ve aksiyon türünde bir dizi. 5 itfaiyeci kadının ilginç hayat hikayeleri arşivlerden alınan yangın dosyalarından yola çıkarak bir kurgu içerisinde bir senaryo oluşturularak ekranlara gelecek.

Dizinin müzikleri de dizinin hikayesi ve senaryosuna uygun olacak şekilde şeçildi. Dizide çalan tüm şarkıları ve müzikleri bu yazımızda bulabilirsiniz. Yazımız haftalık olarak güncellenecektir.

[kirmizitext]Ateşe Koşanlar Dizisi Çalan Şarkılar-Tam Liste Dizisi Oyuncu Kadrosu-Kim Kimdir? için tıkla[/kirmizitext]

 

Ateşe Koşanlar Dizisi Çalan Şarkılar Resim Galerisi

Comments are closed.