İçerde’nin Coşkun’u Çukur Dizisi’nin Muhittin’i Kim?Aslen Nereli Oynadığı Diziler


Güncelleme: 14 Ekim 2017 : 18:27
0

Televizyon ekranlarının vazgeçilmezi olan dizilerin başında geçtiğimiz sezon İçerde dizisi yer alıyordu. Bu sezon ise yine Show tv de bir o kadar yüksek izleyici kitlesine sahip olacağını düşündüğümüz Çukur dizisi sizlerle olacak.

Yetenekli oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Çukur dizisi oyuncuları arasında daha önce İçerde dizisinden ilgi ile izlediğimiz Coşkun karakteri Muhittin olarak yer alıyor.

Çukur dizisi Muhittin karakterine hayat veren oyuncu aslen nereli? Çukur dizisi Muhittin daha önce oynadığı diziler neler gibi merak edilen sorular haberimizde.


Çukur Mahallesi İstanbulun Neresinde? Çukur Dizisi Çekimleri Nerede


Çukur dizisi Muhittin gerçek adı Nebil Sayın. 1971 yilinda dunyaya gelen oyuncu aslen Mardin Savur’lu olup Ankara Üniversitesinden mezun olmuştur.

Nebil Sayın daha önce bir cok başarılı projede yer almıştır. Bunlardan bazıları Muhteşem Yüzyıl, Suskunlar, intikam ve son olarak İçerde dizisi ile kariyerinin zirvesini yaşamıştı. Şimdi ise Çukur Dizisi’nde sizlerle olacak.

İçerde dizisinin Coşkun’u, Çukur dizisinin Muhittin’ i ile ilgili sizler ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorum kısmından paylasabilirsiniz.