Bizim Hikaye 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Yayın Tarihi


Güncelleme: 13 Haziran 2018 : 15:03
2

Fox TV’nin fenomen dizisi Bizim Hikaye sezon finali tarihi ne zaman, Bizim Hikaye yeni 2. sezon ne zaman başlayacak sorularını merak eden geniş bir kitle olduğunu biliyoruz. Bizim Hikaye yeni sezon ne zaman başlayacak, 2. sezon yayın tarihi açıklandı mı, sezon finali ne zaman sorularının tümünü bu başlık altında sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

Fox ekranlarında bomba gibi başlayan ve son yılların en yüksek reytinglerini alan Bizim Hikaye ne zaman bitecek, sezon finali ne zaman olacak, dizi yeni sezona ne zaman başlayacak gibi pek çok soru merak ediliyor ve araştırılıyor. Birinci sezonu 14 eylül 2017 tarihinde başlayan ve başarısını katlayarak devam eden Bizim Hikaye, 2. sezon onayı alan nadir projelerden biri.

Bizim Hikaye Mayıs ayının ikinci haftasından sonra 20 mayıs perşembe büyük ihtimal sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara verecek. Dizi 36. bölümüyle sezon finaline girecek. Hem izleyenler hemde dizi ekibi yayına kısa bir mola verecek. Bizim Hikaye 2. yeni sezon yayın tarihi 6 eylül perşembe 2018 olarak açıklandı. Bizim Hikaye sezon finali tarihi kanal tarafından resmen açıklanmasa da yeni sezon yayın tarihi duyuruldu. Bizim Hikaye sevenlerine güzel haberi verelim, dizi 6 eylül perşembe tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam edecek.

Hemen hemen tüm dizilerin sezon finali ve yeni sezon tarihleri aynı döneme geliyor. Bütün diziler Mayıs ve haziran aylarında sezon finali yada final yaparak ekranlara veda ediyor. Ve 3-4 aylık bir tatilin ardından tekrar yayına devam ediyor. Bizim Hikaye dizisi dünyaca ünlü Shammeles projesinden Türk televizyonlarına uyarlandı ve büyük beğeni kazandı. Dizi kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı.

Kadrosunda Hazal Kaya, Burak Deniz, Nejat Uygur ve Nesrin Cavadzade gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi sürükleyici ve sürprizlerle dolu hikayesiyle perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Dizinin yeni sezonu başlamadan önce yaz boyunca Fox ekranlarında tekrarları yayınlanacak. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için haziran ayından itibaren ekranlarda yerini alacak.

Bizim Hikaye 2. sezon ne zaman başlıyor, yeni sezon yayın tarihi açıklandı mı, yeni sezon fragmanı yayınlandı mı sorularını sizler için yanıtlamaya çalıştık. Özetlersek; Bizim Hikaye,25 Ağustos’ta çekimlere başlayacak ve yeni sezon 6 eylül perşembe ekran macerasına kaldığı yerden tüm heyecanıyla devam edecek.  Bizim Hikaye dizisinden şimdilik ayrılan bir oyuncu yok. Fakat diziye yeni katılan oyuncular olacaktır. Bu konuyla ilgili yazımıza sitemizden ulaşabilirsiniz.

Bizim Hikaye yeniz sezon fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır. Dizinin yayın gününü değiştireceği yönünde söylentiler var. Sizce Bizim Hikaye yayın günü değişmeli mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

2 YORUMLAR

Comments are closed.