Hıçkırık Gülümser Kim? Gerçek Adı Sevgilisi Kısaca Hayat Hikayesi


Güncelleme: 2 Ocak 2018 : 04:38
0

Kanal D nin iddialı dizilerinden biri olmayı planlayan Hıçkırık dizisi oyuncuları da bir o kadar iddialı. Tanınmış oyuncuların yayında ilk göz ağrısı Hıçkırık dizisi olacak karakterlerde var. Yeni bir ses yeni bir heyecan olan Gülümser karakteri de bunlardan birisi. Peki Hıçkırık dizisi Gülümser kim? Gerçek Adı nedir? yaşı boyu kilosu sevgilisi ile ilgili tüm ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

2018 yeni dönemde izleyici ile buluşacak olan dizinin karakterleri bir bir açıklanıyor. Açıklamaları yapılan karakterlerden biri olan Gülümser kim? Gülümser Karakteri en merak edilen karakterler arasında. Hem güzel hem genç hemde oyunculuğu ile kendini gösteriyor.

Kerime Nadir’in efsane eseri Hıçkırık’ın televizyona uyarlanan versiyonu izleyenlerden tam not almayı başardı. İmkansız bir aşk hikayesini anlatan dizi eski Türk filmlerini aratmıyor. Nalan ve Kenan’ın saf ve temiz aşkı izleyenlerin kalbine dokunmayı başarıyor. Dizide düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken karakterlerden Gülümser seyircinin dikkatinden kaçmadı. Dizi yayınlanır yayınlanmaz, Hıçkırık Gülümser Kim, Hıçkırık dizisi Gülümser kimdir, yaşı,boyu, sevgilisi ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler haberimizin devamında.

Hıçkırık dizisinde Gülümser karakterine hayat verecek olan Kübra Akın için ayrıntılı bilgiler için aşağıdaki linki tıklayınız. Hıçkırık dizisi Gülümser kim?

Hıçkırık Dizisi Kübra Akın Kim? Yaşı, Boyu ve Sevgilisi

https://www.youtube.com/watch?v=bPzrAlYGUX4