Hıçkırık Dizisi Melek Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 3 Şubat 2018 : 05:58
0

Gündüz kuşağı dizileri arasında yerini alan Hıçkırık yayın hayatına tüm hızıyla devam ederken dizi oyuncu kadrosunu da genişletiyor. Diziye son bölümlerde dahil olan Melek kim? Hıçkırık Melek kim? Hıçkırık dizisi Melek hakkında tüm merak edilenler haberimizin devamında.


Hıçkırık Final Mi Yapıyor? Tutmadı Mı İzlenmedi Mi


Hıçkırık dizisi Melek kim sorusuna gelmeden önce dizinin son bölümünde neler yaşandığını hatırlayalım. Gerçekçi hikayesi ve kaliteli oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Hıçkırık dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin son bölümünde kayıp Seda vakasının birinci derece şüphelisi olarak görülen Kenan suçsuzluğu ispatlanana kadar ceza evinde yatacaktır. Bunu duyan ev halkı ve özellikle Nalan çok üzülür. Hatta üzüntüsünden baygınlık geçirir ve hastaneye kaldırılır. İlhami’nin Nalan’ı yanında tutma planı tıkır tıkır işlemektedir. Sık sık baygınlık geçirmesine neden olacak ilacı kardeşi sayesinde Nalan’a içirmeyi başarır. Nalan bundan böyle rahatsızlığı nedeniyle İlhami’nin yanına sık sık gelecektir.

Kenan ve Nalan cephesinde olaylar bu şekilde gelişirken Ankara’da Melek, halası olduğunu iddia eden kadından öğrendikleriyle hayatının şokunu yaşar. Melek’in İstanbul’da bir abisi vardır. Diziye yeni dahil olan Melek karakteri Kenan’ın kardeşi rolünü üstlenecektir. Diziye önemli bir karakteri canlandırmak üzere dahil olan Hıçkırık Melek kim?

Melek ilerleyen bölümlerde dizinin seyrini nasıl etkileyecek? Detaylar ilerleyen bölümlerde…

Hıçkırık Dizisi Melek Kim? Berna Üçkaleler

Hıçkırık Melek karakterine hayat veren Berna Üçkaleler 1987 İstanbul doğumludur. Oyunculuk çocukluk hayali olan Berna Üçkaleler, 3 Moto ve Craft Oyunculuk akademilerinde eğitim almıştır. Son olarak Adını Sen Koy dizisinde izlediğimiz genç oyuncu Paramparça, Kaçak Gelinler, Kardeş Payı ve Recep İvedik 4 projelerinde rol almıştır.