Hıçkırık Dizisi Kenan Kim? Gerçek Adı Ne? Arda Hacıoğlu Bilgileri


Güncelleme: 1 Ocak 2018 : 15:36
1

Tanıtım fragmanlarıyla büyük ses getiren Kanal D’nin yeni günlük dizisi Hıçkırık, 2018’in ilk günlerinde ekran macerasına başlayacak. Hıçkırık dizisinde Kenan karakterine hayat verecek genç oyuncu izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Dizinin başrol oyuncusu Kenan kim? Hıçkırık dizisi Kenan kim? soruları sosyal medya ve intrernet üzerinde en çok araştırılan konulardan oldu. Yakışıklılığı ve karizmatik tavırlarıyla kısa sürede izleyenlerin beğenisini toplayan Kenan karakteri hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık… İşte Hıçkırık dizisi Kenan kim sorusunun yanıtı…


Hıçkırık Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Uzun yıllardır yayınlanan reytingleri yüksek izdivaç programlarının yayından kaldırılmasıyla kanallar bu boşluğu günlük dizilerle doldurmaya başladı. Star TV, Atv ve şimdi ise Kanal D gündüz kuşağı dizilerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Usta isimlerin yanı sıra genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Kenan karakteri özellikle genç izleyici kitlesinin ilgi odağı oldu. Peki Hıçkırık dizisi Kenan kim? Gerçek adı ne? Arda Hacıoğlu hakkında tüm merak edilenler..

 

Hıçkırık dizisi Kenan kim sorusunun yanıtına gelmeden önce  dizinin konusu hakkında kısa bir bilgi verelim. Romantik-dram türünde olan dizi imkansız bir aşkın hikayesini konu alıyor. Yeşilçam filmlerini aratmayan dizide aşk, entrika, pişmanlık ve hüzün izleyenlerin yüreklerine işleyecek. Dizinin baş kahramanı olan Kenan karakterine Arda Hacıoğlu hayat veriyor. Nalan ve Kenan’ın imkansız aşkı tamda bizim izleyici kitlemizin ilgisini çekecek türde. Hüznün, acının ve kavuşamayan aşkların hikayesi izleyen herkesin kalbine dokunacak.

 

Hıçkırık Dizisi Kenan Kim? Arda Hacıoğlu 

 

Hıçkırık dizisi Kenan karakterini canlandıran 1991 İstanbul doğumlu genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finans bölümünde yüksek öğrenimini tamamlamıştır. 1.88 boyu ve 85 kg ağırlığında olan Arda Hacıoğlu kusursuz bir fiziğe sahiptir. 2013 yılında düzenlenen Best Model Of Turkey yarışmasında 2. olmaya hak kazanan Hacıoğlu, ilk oyunculuk deneyimini Ali Ayşe’yi Seviyor dizisiyle yaşamıştır. Oyunculuğun yanı sıra profesyonel olarak modellik yapmaktadır.

Kenan küçük yaşta ailesini kaybetmiş ve yetimhanede acı dolu yıllar geçirmiştir. Azmi beyin onu bulmasıyla hayatı değişmiştir. Kenan evin kızı Nalan’a küçük yaştan beri aşıktır. Birlikte büyüyen birbirlerine sırdaş, dost olan Nalan ve Kenan’ın bu yakınlığı yıllar sonra büyük bir aşka dönüşür fakat bunu birbirlerine itiraf edecek cesareti  bir türlü bulamazlar. İlhami’nin ortaya çıkmasıyla kavuşmaları iyice imkansızlaşır. Dizinin başrol oyuncularından Kenan karakteri özellikle genç kızların beğenisini kazandı. Ve Hıçkırık dizisi Kenan kim sorusunu tüm merak edenler için yanıtladık.


Hıçkırık Dizisi Nalan Kim? Başrol Oyuncusu Kimdir?


Hıçkırık dizisi Kenan karakterinin performansını nasıl buldunuz? Kenan karakteri rolünün hakkını verebiliyor mu? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

 

Comments are closed.