Hıçkırık Dizisi 2 Ocak 2. Bölüm Özet Fragman Ve Tüyoları


Güncelleme: 1 Ocak 2018 : 23:16
0

Kanal D’nin yeni dizisi Hıçkırık 1 Ocak pazartesi ilk bölümü ile ekrana geldi. Kenan ve Nalan’ın yaşanması imkansız aşklarını konu alan dizinin ilk bölümü büyük bir ilgiyle izlendi.Peki Hıçkırık dizisi 2. bölümde neler yaşanacak? Fragman, özet ve gelecek bölüm tüyoları… Hıçkırık Dizisi 2. bölüm özeti…


Hıçkırık Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Kenan küçük yaşta annesini kaybeder ve yıllarca babası sandığı kişinin öz babası olmadığını öğrenir. Üvey babası tarafından yetimhaneye bırakılan Kenan’ı Azmi bey sahiplenir ve onu kendi kızı Nalan’dan ayırmaz. Nalan ise Azmi Beyin biricik kızı ve tek varisidir. Nalan ve Kenan küçük yaştan beri birlikte büyümüş, birbirlerine dost, sırdaş ve yoldaş olmuştur. Yıllar geçmiş Kenan da Nalan da büyümüş 20’li yaşların ortasına gelmiştir. Kenan, yıllar sonra Nalan’ın mezuniyeti için İstanbul’a döner. Kenan’ı karşısında gören Nalan hayatının en mutlu anını yaşar. Nalan’ın kuzenleri Selin ve Engin de aynı evde yaşamaktadır. Engin, Azmi beyden sonra kendisini şirketlerin en yetkili kişisi olarak görür fakat amcasının Kenan’a verdiği değeri kıskanır.

Aslı  Nalan’ın en yakın arkadaşıdır. Abisi İlhami ise Nalan’dan hoşlanır. Azmi Beyin Nalan için organize ettiği partiye Aslı ile birlikte abisi İlhami de gelir. İlhami’nin Nalan’a olana bakışlarını fark eden Kenan içten içe kıskanır. Dizinin final sahnesinde Kenan Nalan’a olan aşkını itiraf etmek üzereyken Azmi bey gelir. İkisi de panikler ve el ele tutuşmak üzereyken birden uzaklaşırlar. Gelelim Hıçkırık dizisi 2. bölüm özeti ve yeni bölüm tüyolarına.

Azmi Bey,Kenan ile önemli bir konu konuşmak için bir araya gelir. Kenan’a en değerli varlığı olan kızını emanet ettiğini söyler. Eğer bir gün evlenmek istediğinde kendisi hayatta olmazsa onay alacağı kişinin kendisi olmasını söyler. Duydukları karşısında şaşkına dönen Kenan içten içe Nalan’a duyduğu aşktan ötürü Kenan beyden utanır. Azmi bey ile konuştuktan sonra Nalan’dan uzak duran Kenan’ın hareketlerine Nalan anlam veremez ve gerçekleri öğrenmek için onu sıkıştırır. Kenan ve Nalan birbirlerine deli gibi aşıktır fakat bunu birbirlerine itiraf etmeleri imkansızdır.

Kızını kendisine emanet eden Azmi Beye haksızlık ettiğini düşünen Kenan gitmeye karar verir. Fakat Nalan’dan uzak durmayı göze alamayacaktır.

Azmi beyin şirketin tek varisi olarak Kenan’ı görmesi Engin ve Perihan’ı çileden çıkarır. Bundan sonra tüm kozlarını ve planlarını Kenan üzerine kuracaklardır. Öte taraftan Nalan’ı kazanmayı kafaya koyan İlhami’yi ziyarete gelen hamile kadın kafaları karıştırır. Kadın bebeğin İlhami’den olduğunu söyler. İhami’nin gerçek yüzü ortaya çıkacaktır.