Hıçkırık Dizisi Vesime Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 2 Ocak 2018 : 13:47
0

Yeni yılın ilk günü ekran macerasına başlayan Hıçkırık,duygusal hikayesiyle beğeni toplamayı başardı. Yeşilçamdan izler taşıyan, Kerime Nadir’in unutulmaz eserinden uyarlanan dizide her bir karakter izleyenler tarafından merak edildi. Diziseverler özellikle Vesime karakterini canlandıran oyuncunun gerçek ismi, yaşı ve kariyeri hakkında bilgi sahibi  olmak için internet üzerinden, Hıçkırık Vesime kimdir, Hıçkırık Dizisi Vesime ve rol aldığı diziler nelerdir sorularına yanıt aradı.  İşte Hıçkırık dizisi Vesime kimdir sorusunun yanıtı…


Hıçkırık Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


1 ocak pazartesi yayın hayatına başlayan Hıçkırık, Nalan ve Kemal’in tutkulu ve bir o kadarda imkansız aşklarını konu alıyor. Kenan küçük yaşta annesini kaybedince yetimhaneye verilir. Azmi Bey onu yetimhaneden  kurtarır ve evlatlık edinir. Nalan isminde bir kızı olan Azmi, Kenan’ı kendi evladından ayırmaz. Aynı evin içinde birlikte büyüyen Nalan ve Kenan birbirlerine aşıktır. Fakat ikisi de bunu birbirlerine itiraf etme cesaretini bir türlü bulamaz.Hıçkırık Vesime ise evin belkemiğidir. Azmi beyin sırdaşı, yoldaşı ve en güvendiği kişidir. Gonca ve Hayat’ın teyzesidir. Nalan’ı kendi kızı gibi seven koruyan ve kollayan Vesime’nin geçmişten gelen sırları peşini bırakmayacaktır.

Hıçkırık dizisi Vesime kimdir sorusuna gelmeden önce, Vesime, Nalan ve Kenan’ın birbirine olan aşklarının farkındadır. Fakat ayrı dünyaların insanı olduklarını, kavuşmalarının imkansız olduğunu bildiği ve daha fazla zarar görmemeleri için onları birbirinden uzak tutmaya çalışır.

Yeni başlayan tüm dizilerde olduğu gibi, başarılı,güzel ve genç karakterler her zaman merak edilir ve araştırılır. Hıçkırık dizisi Vesime kimdir sorusu da en çok araştırılan ve merak edilen konulardan.

Hıçkırık Dizisi Vesime Kimdir? Meltem Pamirtan

Hıçkırık dizisi Vesime karakterine hayat veren Meltem Pamirtan 1977 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olan Pamirtan ilk ekran deneyimini Adile Teyze sinema filmiyle yaşamıştır. Kariyer hayatı boyunca Zeytin Dalı, Hayat Türküsü, Küçük Adımlar, Parmaklıklar Ardında, Aşk ve Ceza, Güllerin Savaşı gibi dizilerde rol alan oyuncu son olarak Hıçkırık dizisiyle kamera karşısına çıkıyor.

Hıçkırık dizisi Vesime karakteri hakkında düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.