Hıçkırık Engin Kim? Emre İğdemir Kısaca Hayatı


Güncelleme: 4 Aralık 2017 : 01:23
0

Hıçkırık isimli romandan televizyona uyarlanacak olan dizi kitapla aynı ismi taşıyor. Hıçkırık isimli dizi, başarılı oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle gündüz kuşağı dizilerinin arasına katılacak. Oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizide Engin karakteriyle karşımıza çıkan Emre İğdemir kimdir? Hıçkırık Engin Kim? 

Hıçkırık Dizisi Oyuncu Kadrosuna İki Usta İsim

Kanal D’nin uzun süredir tanıtımını yaptığı dizinin kadrosunda usta isimlerin yanında taze kanlarda yer alıyor. Bu isimlerden bir tanesi de Emre İğdemir. Peki dizide Engin karakterini üstlenen Emre İğdemir daha önce hangi dizilerde rol aldı? Oyunculuk kariyerine hangi projeyle başladı işte ayrıntılar.

Kerime Nadir’in ölümsüz eseri Hıçkırık, etkileyici ve sürükleyici bir senaryoyla izleyen herkesi ekrana kilitlemeyi hedefliyor. Dizide birbirine kavuşması imkansız iki aşığın hikayesi anlatılacak. Nurseli İdiz ve Serdar Özer gibi usta oyuncular diziye renk katacak.

Hıçkırık Dizisi Engin Kim? Emre İğdemir

1983 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu 178 boyunda ve 75 kg ağırlığındadır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncunun burcu Kova’dır. Oyunculuğa ilk adımı Yemin dizisiyle atmıştır. Sonrasında 1278 bölüm süren Deniz Yıldızı dizisinde uzun yıllar Ozan karakterini canlandırdı ve adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. Şimdilerde Hıçkırık dizisiyle tekrar izleyici karşısına çıkacak. Kendisine yeni rolünde başarılar dileriz.

Hıçkırık dizisi Engin karakterini nasıl buldunuz? Emre İğdemir’in dizideki performansını hakkındaki düşünceleriniz nedir? Yorumlarınızı bekliyoruz.