Hıçkırık Dizisi Selin Kimdir? Gerçek Adı Oynadığı Dizile


Güncelleme: 7 Aralık 2017 : 22:55
0

Başrollerini Sezgi Sena Akay, Barış Arda Hacıoğlu, Selçuk Özer ve Nurseli İdiz’in paylaştığı Hıçkırık dizisi yakında hafta içi her gün Kanal D‘de başlıyor. Oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizide Selin karakteri kimdir? Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Selin kim? İşte Hıçkırık dizisi Selin kimdir sorusunun yanıtı…


Hıçkırık İlhami Kimdir? Gerçek Adı Nedir Sevgilisi Kimdir?


Kerime Nadir’in ölümsüz eserinden Hıçkırık kapanması imkansız bir yaranın, yaşanması imkansız bir aşka nasıl dönüştüğünü izleyiciye aktaracak. Gündüz kuşağında yayınlanacak dizide oyuncu kadrosu gittikçe genişlerken diziye kimlerin dahil olacağı merakla bekleniyor. Usta isimlerin yanında genç oyuncularında yer aldığı dizide Selin karakteri dikkat çeken isimlerden oldu. Hıçkırık dizisi Selin kimdir sorusunu sizler için araştırdık ve haberimizde yer verdik.


Hıçkırık Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Hıçkırık Dizisi Selin Kim? Sibel Aytan

Sibel Aytan dizi de Selin karakterine can verecektir. Oyuncu 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. Oyuncunun tam adı Hatice Sibel Aytan’dır. Oyuncu eğitimini Müjdat Gezen Eğitim Merkezinde tamamlamıştır. Oyuncu birçok dizi ve reklam filmlerinde yer almıştır.

Güzel oyuncu Ariel ve Penti reklamında yer almış. Aytan Arka Sokaklar ve Asayiş Berkemal gibi diziler de rol almıştır. Sibel Aytan oyunculuğun yanı sıra  profesyonel olarak dans etmekte ve eğitmenlik yapmaktadır.