Hıçkırık Dizisi Perihan Kim? Nurseli İdiz Hakkında Kısaca Bilgiler


Güncelleme: 3 Aralık 2017 : 17:35
0

Gündüz kuşağı dizilerine bir yenisini daha ekleyen Kanal D oldukça iddialı. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla göz dolduran dizide hem usta isimler hemde çiçeği burnunda oyuncular yer alıyor. Dizide Perihan karakterini canlandıran tecrübeli oyuncu Nurseli İdiz kim? Hıçkırık dizisi Perihan kim? İşte ayrıntılar…

Star Tv’nin yıllardır ekrana getirdiği Beni Affet ve Adını Sen Koy dizilerine rakip geliyor. Hıçkırık dizisi 2018 yılının ilk ayında yayın hayatına başlayacak. Arda Hacıoğlu, Ezgi Sena Akay ve Selçuk Özer gibi isimlerin başrolünde olduğu dizide usta oyuncu Nurseli İdiz Perihan rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Hıçkırık Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler

Hepimizin yakından tanıdığı Usta oyuncu Nurseli İdiz’in hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler haberimizin devamında.

Daha küçük yaşta yetim kalan bir çocuğun evlatlık alındığı evin tek çocuğuna karşı hissettiği imkansız aşk anlatılıyor. Söylentilere göre romandaki Kemal ve Nalan karakterleri Enver Paşa’nın emir eri Mustafa Tosun’la eşi Üftade Hanım’ın hayatlarını konu alıyor. Kavuşmalarının imkansız  olduğunu bile bile birbirinden kopamayan iki aşığın hikayesi izleyiciye keyifli dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Hıçkırık Dizisi Perihan Kim? Nurseli İdiz

Son olarak İlişki Durumum Karışık dizisinde Mediha rolüyle izlediğimiz usta oyuncu 1960 İstanbul doğumludur. Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezunudur. Kariyer hayatı boyunca Kahpe Bizans, Delikanlı, Cinlerle Periler, Kınalı Kar, Şöhret, Kartallar Yüksekten Uçar, Son Bahar, Ömre Bedel, Zehirli Sarmaşık, Harem, Ankara’nın Dikmeni ve İlişki Durumu Karışık gibi pek çok dizi projesinin yanı sıra sayısız tiyatroda rol almıştır.