Hıçkırık Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 3 Aralık 2017 : 01:00
1

Kanal D Hıçkırık dizisi ne zaman başlıyor? Hıçkırık dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Hıçkırık dizisi ne zaman yayınlanıyor? 2017-2018 sezonunun gelmesi ile birlikte gündüz kuşağında istediği başarıya bir türlü ulaşamayan Kanal D, Star Tv’yi kendine örnek aldı. Günlük dizileri sayesinde izdivaç programından aldığı reytingleri yakalayan Star Tv’nin dizileri Kanal D’ye de örnek oldu.


Hıçkırık Dizisi Oyuncuları Tüm Karakterler<<<tıkla


Star Tv, geçtiğimiz sezonlardan beri devam eden Beni Affet dizisinin yanı sıra TRT 1 ekranlarının günlük dizisi Adını Sen Koy’u da kanalına transfer etti. Reyting oranlarında iki dizisi ile de başarı sağlayan Star Tv’nin bu hareketi Kanal D için de örnek oldu. Hıçkırık dizisinin Kasım ya da Aralık ayına yetiştirilmesi için çalışmalar başladı. Ancak eğer çalışmalar tamamlanamazsa dizinin ekranlara geliş tarihi Ocak ayını bulabilir.

 

Birsel Film, daha önce Adını Sen Koy isimli günlük diziyi de ekranlara taşımıştı. Kanal D bu nedenle günlük diziler alanında tecrübeli olan Birsel Film ile Hıçkırık dizisi için anlaşma sağladı. Kanal D ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanacak olan Hıçkırık dizisinin hangi saatte yayınlanacağı da şimdilik belirsizliğini koruyor. Kanal D yönetimi bu konuda izleyicilerin görüş ve önerilerini dikkate alacaktır.

Hıçkırık dizisi Kerime Nadir’in romanında uyarlanan bir dizi olacak. Yedi yaşında iken onu evlat edinen ailenin oğluna aşık bir kız çocuğunun hikayesi, yüreğimize işleyecek. Hıçkırık dizisi tanıtım fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin başlangıç tarihi kesin olarak belli olduğunda sizlerle paylaşacağız. Sizce dizi saat kaçta yayınlanmalı? Dizinin ne zaman başlamasını istersiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Hıçkırık Dizisi Fragman İzle

1 YORUM

Comments are closed.