Hıçkırık Dizisi Nalan Kim? Başrol Oyuncusu Kimdir?


Güncelleme: 10 Aralık 2017 : 22:53
0

Kanal D ekranlarında haftaiçi hergün yayınlanan Hıçkırık Dizisinin başrol oyuncusu oldukça merak konusu oldu. Başrollerinde Sezgi Sena Akay, Barış Arda Hacıoğlu, Selçuk Özer ve Nurseli İdiz gibi birbirinden kıymetli oyuncuların rol aldığı dizide kadın başrol oyuncu olarak karşımıza çıkan Nalan karakterinin gerçek ismi Sezgi Sena Akay’dır.

Kerime Nadirin ünlü eserinden uyarlanan Hıçkırık dizisinde Fırat Gürsoy’un yönetmen koltuğunda oturduğu Redife Zerener’in ve Gökhan Korkusuz’un senaryosunu yazdığı Hıçkırık Dizisi Nalan ile Kenan’ın acılarla dolu aşk hikayesini anlatıyor.

Çok küçük yaşlarda ailesini kaybeden Kenan yetimhaneye düşmüş ve zor yıllar geçirmiştir. Tabi bu zorlukları İstanbul’un nde gelen iş adamlarından Azmi Karaoğlu tarafından koruyucu aile olarak yanına alınmasıyla bitmiştir. Hayatı o gün değişen Kenan konakta Azmi Beyin kızı Nalan ile birlikte büyür.

Aşk hikayemizde burada başlayacaktır tabi. Aynı konakta büyüdükçe birbirine sırdaş, arkadaş olan Nalan ve Kenan yıllar sonra bu birlikteliklerini aşka dönüştürürler ancak başlangıçta bu duygularını bir türlü birbirine itiraf edemezler.

Hem zengin hem karakterli hem de oldukça güzel olan Nalan boş bırakılır mı? Her aşk hikayesinde olduğu gibi Hıçkırık dizisinde de Kenan ile Nalan’ın aşk hikayesinde bir kötü adam vardır. İlhami bu aşklarına köstek olur ve imkansız bir aşk hikayesi başlar. Bakalım Nalan Kenan ve İlhami arasında nasıl bir aşk bizi bekliyor.

Gelelim bu hikayenin başrol oyuncusu Nalan Kim? Nalan’ın gerçek ismi nedir? Nalan’ın hikayesi ne? Nalan Kaç yaşında? Nereli? Boyu kilosu kaçtır? Tüm sorularınızın cevaplarını yazalım.

Hıçkırık dizisinde Nalan karakterine can veren güzel oyuncumuzun gerçek isminin Sezgi Sena Akay olduğunu söylemiştik. Sezgi Sena Akay 1995 yılında İstanbul’da gözlerini dünyaya açan güzel oyuncumuz 22.5 yaşındadır. 181 cm ile manken gibi bir boya sahip olan güzel oyuncu 2012 yılında Best Model of The World güzeli seçilmiştir.

Daha önce modellikle uğraşan Sezgi Sena Akay, daha sonra Show Tv ekranlarında 2015 yılında yayınlanan Acı Aşk dizisi ile oyunculuk hayatına da merhaba demiştir. Daha sonra da Zeytin Tepesi dizisinde Nevin karakteri ile ün yapmıştır. Acı Aşk dizisinde Melek karakteri ile karşımıza çıkan güzel oyuncu Hıçkırık dizisinde de Nalan karakteri ile oldukça ilgi görecek gibi.

Sizler Hıçkırık dizisinin başrol oyuncusu Nalan karakterine can veren Sezgi Sena Akay ve oyunculuğu ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Siz de dizi ve oyuncumuzla ilgili düşüncelerinizi, yorumlarınızı aşağıda yazınız.