Hıçkırık Dizisi Azmi Kim? Gerçek Adı Nedir?


Güncelleme: 3 Aralık 2017 : 17:04
0

Sonunda tanıtım fragmanı yayınlanan dizide karakterler netleşmeye başladı. Dizinin dikkat çeken isimlerinden Azmi karakteri kimdir? Uzun süredir heyecanla beklenen Hıçkırık dizisi Azmi kim? İşte ayrıntılar…

Gündüz kuşağı dizilerine bir yenisini daha Kanal D, Adını Sen Koy ve Beni Affet’i gölgede bırakacak bir projeyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Dizinin kadrosu oldukça kalabalık. Arda Hacıoğlu, Ezgi Sena Akay ve Nurseli İdiz, gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide Azmi karakteriyle dikkat çeken Selçuk Özer kimdir?

Hıçkırık Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede

Hıçkırık isimli romandan televizyona uyarlanacak olan dizinin genel konusu : Küçük yaşta yetim kalan bir çocuğun evlatlık alındığı evin tek çocuğuna karşı hissettiği imkansız aşk anlatılıyor. Söylentilere göre romandaki Kemal ve Nalan karakterleri Enver Paşa’nın emir eri Mustafa Tosun’la eşi Üftade Hanım’ın hayatlarını konu alıyor. İmkansızlıklarının farkında olmalarına rağmen birbirinden vazgeçemeyen iki aşığın hikayesi izleyiciyle buluşacak.

Hıçkırık Dizisi Azmi Kim? Selçuk Özer

Usta oyuncu 1954 Erzincan doğumludur. Avni Dilligil, Dostlar Tiyatrosu,  Oğuz Aral Tiyatrosu, İstanbul Tiyatrosu, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda eğitimler almıştır.Kariyer hayatı boyunca Yeşilçam filmlerinin yanında Firuze, Hayat Bağları, Hacı, Kurtlar Vadisi Pusu ve Arka Sokaklar gibi dizi projelerinde de rol almıştır. kendisine yeni dizisi Hıçkırık’ta başarılar dileriz.

Hıçkırık dizisi hafta içi hergün Ana haber bülteninden hemen önce Kanal D ekranlarında…