Herkes Kazanır Başvuru Nasıl Yapılır? Herkes Kazanır Nasıl Bir Yarışma? Büyük Ödül Nedir


Güncelleme: 16 Mayıs 2017 : 10:41
3

Show Tv ekranlarında Hakan Bilgin’in sunumu ile yepyeni bir yarışma başlıyor. Yarışmanın adı Herkes Kazanır olarak belirlendi. Herkes Kazanırın en yüksek ödülü 250 bin tl olacak. Yarışmada toplan 10 adet soru bulunacak. Stüdyoda bulunan 5 yarışmacı soruları doğru cevaplayabilmek için ter dökecek. Show Tv ekranlarının yeni yarışma programı Herkes Kazanıra nasıl başvuru yapılır? Herkes kazanır yarışmasının en büyük ödülü ne? Herkes Kazanır nasıl bir yarışma?Kuralları nelerdir gibi merak edilen sorular haberimizde.Herkes Kazanır yarışmasına izleyiciler de katılabilecek. İzleyiciler akıllı telefonlarına ve tabletlerine indirecekleri Herkes Kazanır uygulaması sayesinde yarışmada çıkan soruları bilmenin keyfine evlerinde de varabilecek. 10 sorunun finalinde ise yarışmacıları sürpriz bir soru bekleyecek.

Herkes Kazanır isimli yarışma programının başvuruları herkeskazanir.tv adresinden yapılacak. Online olarak yapılan başvurularda kimlik bilgileri, en son okunan kitaplar, izlenen filmler, daha önce bir yarışmaya katılıp katılmama gibi sorular yer alıyor. Soruların cevaplanmasının ardından forma bir de fotoğraf yüklenmesi gerekiyor.

Yapılan online başvurunun ardından Herkes Kazanır programının ekibi başvuruları değerlendirmeye alacak. En ilginç ve başarılı bulunan başvuru formları ilk bölümler için değerlendirilecek gibi görünüyor.

Kazanmanın keyfini yaşayacağınız Herkes Kazanır yarışma programının 23 Mayıs Salı tarihinde ekranlardaolacak. Salı akşamları yayınlanması beklenen program kanalda boş olan bir akşamın boşluğunu da dolduracak. Saat 23.30 da başlayacak olan Herkes Kazanır teknoloji ve bilgiyi birleştirecek ve siz değerli izleyicilere nefis bir program sunacaktır. 

Herkes Kazanır, Show Tv ekranlarında sizlerle buluşuyor! Sizce yarışma programı başarılı olabilecek mi? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Herkes Kazanır Tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=7dJvDp1vo9w

3 YORUMLAR

  1. adananın sıcak yaz akşamlarını serinleteceğini sanıyorum, daha olmadı klima ile seyredileceğini düşünüyorum

Comments are closed.