Her Şey Gerçek Nasıl Bir Program?


Güncelleme: 26 Ağustos 2017 : 10:26
5

Seda Akgül’ün yeni programı Her Şey Gerçek’in formatı nasıl? Seda Akgül’ün Fox Tv’deki yeni programı nasıl bir program?

Fox Tv ekranlarında sezonun açılması ile birlikte yepyeni bir program izleyici karşısına çıkıyor. Ne Seninle Ne Sensiz isimli programın bitmesiyle birlikte yeni format arayışlarına girişen kanal, yeni bir formatla izleyici karşısına çıkacak.


Ne Seninle Ne Sensiz Yeniden Başlayacak mı?


RTÜK’ün evlendirme programlarını kaldırması, kanallarda yeni başlayan ayrı olan çiftlerin barıştırılması ile ilgili yapılan programları da sekteye uğrattı. Ne Seninle Ne Sensiz isimli programla ayrı olan çiftlerin sorunlarını masaya yatıran Seda Akgül ve ilişki uzmanları geçtiğimiz haftalarda programa ara vereceklerini duyurmuşlardı.

Seda Akgül, Ne Seninle Ne Sensiz programına verilen aranın ardından yeni bir formatla izleyici karşısına çıkıyor. Seda Akgül, bu güne kadar sunmuş olduğu programlardan daha farklı bir formatla izleyici karşısında olacak.

Her Şey Gerçek isimli program Atv ekranlarındaki Müge Anlı, Tv 8 ekranlarındaki Gerçeğin peşinde gibi bir program olacak. Faili meçhul kalan cinayetlerin, aydınlatılamayan olayların üzerine gidilecek.

Dobra sunuculuğu ile bilinen Seda Akgül, Her Şey Gerçek programında daha önce yaşanan ancak üzeri bir şekilde kapatılan cinayetlerin üzerine gidecek. Uzun zamandır üzerinde çalışılan program 4 Eylül Pazartesi günü saat 13.15’te izleyici karşısına çıkacak.

Fox Tv’de geçtiğimiz sezonda da buna benzer bir program yayınlanmıştı. İnci Ertuğrul’un sunduğu ve Kaybolan Çiçekler ismiyle ekranlarda olan program sevilse de Müge Anlı ile aynı saatte yayınlanıyor olması programın işini zorlaştırmıştı.

Seda Akgül’ün programının 13.15’te yayınlanacak olması, Müge Anlı ile rekabete girmeyeceği için daha şanslı görünüyor.

Sizce Seda Akgül’ün yeni programı nasıl? Ne Seninle Ne Sensiz geri mi başlamalı? Yoksa Seda Akgül’ün yeni programı daha mı etkili? Her Şey Gerçek programı ile ilgili görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.


Seda Sayan’la Evleneceksen Gel’in 2017-2018 Sezonu Yeni Formatı Nasıl? Seda Sayan Ne Zaman Başlıyor?


https://www.youtube.com/watch?v=Ljh17YqMWxk

Comments are closed.