Hayati Ve Diğerleri Ecem Karavus Hangi Karakteri Canlandıracak? Oynadığı Diziler Nelerdir?


Güncelleme: 6 Kasım 2017 : 17:45
1

Başrolünde geçtiğimiz sezon Poyraz Karayel dizisinde izlediğimiz Celil Nalçakan’ın yer aldığı Hayati Ve Diğerleri yayın hayatına tüm hızıyla başladı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer adlığı dizide Ecem Karavus, en çok araştırılan ve merak edilen isimlerden oldu. Bizde sizler için Ecem Karavus’un hayatı, kariyeri ve eğitimiyle ilgili her tüm merak edilenleri araştırdık. 

Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu, Levent Ülgen, Cancu Dağdelen ve Ecem Karavus gibi komedinin usta isimleri izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmak için hazırlanıyor.

Hayati ve Diğerleri Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Rolleri

Daha önce Pis Yedili’de izlediğimiz genç oyuncu Ecem Karavus Hayati ve Diğerleri dizisinde dikkat çeken isimlerden.

Hayati Ve Diğerleri Ecem Karavus Kimdir?

1989 İstanbul doğumlu genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş Yunan Dili Ve Edebiyatı bölümünde eğitim görmektedir. Küçük yaştan itibaren hayali oyuncu olmak isteyen Ecem Karavus, banka ve gazete reklamlarında rol alarak sektöre adım atmıştır. Kariyer hayatı boyunca Dinle Sevgili, Muhteşem Yüzyıl ve Pis Yedili dizilerinde birbirinden usta isimlerle birlikte rol almıştır.

Siz Ecem Karavus’un Hayati Ve Diğerleri dizisindeki performansını nasıl buldunuz? Ecem Karavu’un oyunculuğunu beğeniyor musunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

 

 

 

 

1 YORUM

Comments are closed.