Hayat Sırları Seher Kim? Hazar Ergüçlü Kim?


Güncelleme: 21 Ekim 2017 : 12:53
0

Hayat Sırları dizisinin Avukat Seher‘i Hazar Ergüçlü kimdir? Hayat Sırları Seher (Hazar Ergüçlü) daha önce hangi dizilerde oynadı? İşte Hayat Sırları dizisinde Avukat Seher olarak karşımıza çıkan Hazar Ergüçlü hakkındaki tüm detaylar!

Star Tv’nin uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü Hayat Sırları dizisinde sona gelindi. Birbirinden ünlü oyuncuları kadrosunda buluşturan dizi, Kuzgun ailesinin tehlikelerle dolu sırlarının anlatıldığı bir dizi olacak. Bu dizideki en önemli karakterlerden birisi de Avukat Seher rolüyle Hazar Ergüçlü.


Hayat Sırları Banu Kim? Gerçek Adı Ve Rol Aldığı Diziler


Hem aşkın hem de acının bir arada yer alacağı dizi, farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla sezonun en iddialı dizilerinden birisi olmayı hedefliyor. Biz de bu iddialı dizinin Avukat Seher‘i Hazar Ergüçlü hakkındaki tüm haberleri sizler için derledik.

Hayat Sırları Dizisi Avukat Seher Kimdir? Hazar Ergüçlü Kimdir?

1992 doğumlu olan genç oyuncu, 25 yaşına birbirinden çok proje sığdırmayı başarmış bir oyuncu olarak gelmiştir. Kıbrıs’ta doğan oyuncu Lefkoşa’da tiyatro ile birlikte oyunculuğa ilk adımlarını atmıştır. Ünlü yönetmen Derviş Zaim’in yönetmen koltuğunda oturduğu Gölgeler ve Suretler isimli sinema filimi Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı ilk profesyonel yapım olmuştur. İstanbul Üniversitesi Konservatuar bölümünden başarıyla mezun olan oyuncu yer aldığı sinema filminin ardından dizilerden de teklif almaya başlamıştır.

Hazar Ergüçlü ilk olarak Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Merve Boluğur ve Öykü Karayel’in başrolleri paylaştığı Kuzey Güney dizisinde Simay karakteri ile tanınmaya başlamıştır. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgilisi rolünde yer alan oyuncu daha sonra düşmanı Ferhat’ın sevgilisi de olmuş olayları karışık bir hale getirmiştir. İlk dizisi olmasına rağmen büyük beğeni toplamıştır.

Kuzey Güney dizisinin ardından Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Taner Ölmez gibi isimlerle birlikte Medcezir dizisinde rol aldıktan sonra geniş çevreler tarafından tanınmış ve başrol teklifi almıştır. İlk başrolü Sinem Kobal ile birlikte Atv’nin dizisi Analar ve Anneler sayesinde olmuştur. Dizideki performansı çok beğeni toplamıştır. Ardından Star Tv’nin dizisi Yüksek Sosyete‘de de başrolde Cansu karakteri ile yer alan oyuncu dizinin başarılı olmasındaki en büyük etken olarak görülmüştür.

Televizyon dizilerinin yanı sıra Açlığa Doymak ve Benim Dünyam gibi sinema filmlerinde de yer alan oyuncu, Hayat Sırları dizisinde Avukat Seher rolünü canlandıracaktır. Biz de Hazar Ergüçlü’ye yeni dizisi Açlığa Doymak’ta başarılar diliyoruz.

Siz Hazar Ergüçlü’nün yeni karakteri Avukat Seher’i beğendiniz mi? Hayat Sırları Avukat Seher hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.


Hayat Sırları Dizisinin Çekimleri Nerede Yapılıyor?