Hayat Sırları Burak Özer Kim Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 1 Kasım 2017 : 19:41
0

Hayat Sırları dizisi heyecan dolu bölümleriyle ekranlarda yerini almayı başardı. Dizide Burak Özer karakteri izleyenlerin dikkatini çeken bir kişilik. Burak Özer dizide gazeteci baba ve emlak zengini bir annenin oğlu olarak karşımıza çıkmaktadır. Kendisi bir yönetmendir. Zengin bir ailede olduğu için iyi bir eğitim almış anca kendisinide  geliştirmesini bilmiştir. Peki Burak Özer karakterine hayat veren oyuncu kimdir?

Hayat sırları dizisinde Burak Özer karakterini canlandıran oyucumuz Erin Koç’tur. Erin Koç, Antalya’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini bitirdikten sonra İstanbul’a İşletme okumak için Bilgi Üniversitesine girmiştir. 1992 doğumlu olan Ekin 21 Hazira(başka bir yerde 15 Ağuıstos yazmakta) doğumludur. 180 cm boyunda olan oyuncu Şefika Koç ile Vehbi Koç’un oğludur.

35 Buçuk Sanat Akademisi’nde Vahide Gördüm ve Altan Gördüm’den oyunculuk dersi alan Ekin Koç, 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizi ile sektöre giriş yapmıştır.

Hayat Sırları Burak Özer; Ünlü bir gazeteci ile emlak zengini bir annenin biricik oğlu. Yönetmendir. Seher Kuzgun’un üniversitede bir anda terk ettiği büyük aşkıdır. Babası Selim Özer, sanat, edebiyat, yeme-içme ve seyahat odaklı bir yaşam sürerken, annesi Ayşen disiplin, iyi eğitim, kariyer ve maddi değerler odaklıdır. Burak ikisinin de iyi taraflarını alarak hayata kusursuz bir şekilde hazırlanır. Daha lisede iken yurt dışındaki en iyi sinema okullarının dosyalarını oğlunun önüne koymuştur ailesi. Burak taşan enerjisi, sevimli çekiciliği ve engin kent kültürü ile İstanbul’un en popüler figürlerindendir. Her zaman, her yerde ve her koşulda iyi karşılanır ve hakkında tek bir kötü yazı bile çıkmaz. Derin insani konuları ve aşkı anlattığı çok izlenen ve bol ödüllü filmi vardır.