Hayat Sırları Bitti Mi? Neden Yok? Final Mi Yaptı?


Güncelleme: 12 Aralık 2017 : 15:24
8

Star Tv’nin düşük reytinglerden dolayı erken final yapan dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Büyük umutlarla ekrana gelen Hayat Sırları erken final mi yapıyor? Neden erken final yapıyor? Final tarihi ne zaman? İşte ayrıntılar…

Star Tv’nin büyük iddialarla ekrana getirdiği Hayat Sırları beklenen ilgiyi ne yazık ki görmedi. Dizi ilk bölümleriyle sezona iyi bir giriş yapsa da son zamanlarda giderek düşen reytingler dizinin sonu oldu. Hayat Sırları dizisi önümüzdeki haftalarda ekran macerasını sonlandıracak.


Hayat Sırları Erken Final Mi Yapacak? Tuttu Mu İzlendi Mi?


Söz, Ufak Tefek Cinayetler, Fazilet Hanım Ve Kızları, Dolunay ve İstanbullu Gelin Star Tv’nin yüksek reyting alan projeleri arasında. Her biri yayınlandığı gün zirvenin sahibi olmayı başarıyor. Fakat Hayat Sırları bu başarıyı ne yazık ki yakalayamadı.

Hazar Ergüçlü’nün başrolünü paylaştığı dizi, her biri sırlarla dolu bir ailenin hayatını konu alıyor. 1 Kasım Çarşamba yayın hayatına başlayan Hayat Sırları büyük emek ve özenle hazırlandı. Oyuncu kadrosu titizlikle seçildi. Fakat ne zengin oyuncu kadrosu nede senaryosu izleyicinin ilgisini çekmedi. Dizi kısa süre içinde final yaparak ekranlara veda edecek.

Hayat Sırları dizisinin en büyük dezavantajı Çarşamba günleri yayınlanıyor olması. Çünkü aynı gün aynı saatte Trt’nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul yayınlanıyor. Diğer taraftan hüzün ve dram ağırlıklı konusuyla geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Meryem dizisi de yine aynı gün ekrana geliyor.

Hayat Sırları ne yazık ki Meryem ve Diriliş Ertuğrul dizileriyle verdiği reyting savaşında istenilen başarıyı gösteremedi. Dizi stok bölümlerin yayınlanmasının ardından ekranlara veda edecek.

Siz Hayat Sırları dizisinin final kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizi devam etmeli mi yoksa final mi yapmalı? 

 

8 YORUMLAR

  1. Bence tam bir aile dizisiydi neden kaldırıyorsunuz.Kaldırılacak o kadar dizi varken neden bu.Oyuncular süperdi bence senaryo değişikti çok üzüldüm.

  2. Bence tam bir aile dizisiydi neden kaldırıyorsunuz.Kaldırılacak o kadar dizi varken neden bu.Oyuncular süperdi bence senaryo değişikti çok üzüldüm.

  3. Aile dizisi ydi niye son yapıyorsunuz ki diriliş Ertuğrul la aynı gün daha bir bölümümüz dahi izlemedim Ertuğrul dizisini neye dayanarak böyle kararlar alıyorsunuz saçma sapan dizilerde ısrarla yayinliyorsunuz

Comments are closed.