Bir Umut Yeter Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizideki Mekanlar Nerede?


Güncelleme: 27 Eylül 2018 : 20:44
0

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Bir Umut Yeter dizisi oyuncu kadrosu yavaş yavaş netleşince dizi seti de kuruldu ve çekimlere başlandı. Başrollerde Tolgahan Sayışman’ın ve Hazal Subaşı’nın yer aldığı Bir Umut Yeter dizisi nerede çekiliyor dizi seti nerede dizi setine nasıl gidilir gibi izleyicilerin aklında soru işareti oluşturabilecek konulara haberimizde yer verdik.

MF yapım imzalı proje olan Bir Umut Yeter senaryosu Melis Civelek tarafından yazılmıştır. Yusuf Pirhasan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Bir Umut Yeter dizisi izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyor.

Dizinin Konusu ise genç yaşta malulen emekli olmak durumunda kalan Yılmaz’ın hayata küsme hikayesi olacak. Eşi Elif ile yaşadığı zorlukları senaryoya taşıyacak olan Bir Umut Yeter dizisi çekimleri İstanbul’un belirli semtlerinde gerçekleştirilecek.Fakat bir süre sonra Fethiye Köyceğiz civarında çekimler yapılacaktır.

Bir Umut Yeter dizisi manzaraları ile izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Özellikle Fethiye Köyceğize gidenler ayrı merak ediyor gitmeyenler ise hiç görmediği yerler olduğu için ayrı merak ediyor. Gidenler gittikleri yerleri dizide görünce heyecanlanırken gitmeyenler ise muhteşem manzaranın büyüsüne kapılıyor. Ve Bir Umut Yeter dizisi dizi setine gitmek için yola koyuluyor.

Bir Umut Yeter dizisi aslında Hakkari’de çekimleri başlamış gibi gösterilse de çok kısa geçecek Hakkari sahneleri sonrası kısa bir İstanbul çekimi yapılacak. Sonrasında Muğla’ya gelen ekip çekimleri Fethiye ve Köyceğiz’e taşıyacak.  Yüzbaşı Yılmaz karakterini canlandıran Tolgahan Sayışman burada bir deniz fenerinde bekçilik yapacak. [kirmizitext]Yılmaz karakterinin bekçiliğini yaptığı Deniz Feneri’nin nerede[/kirmizitext] olduğunu merak edenler [kirmizitext]buradaki[/kirmizitext] yazımızı okuyabilir.

[kirmizitext]Bir Umut Yeter Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Tüm Karakterler[/kirmizitext]

Bir Umut Yeter dizisinin Fethiye Köyceğiz kısımda geçen çekimleri için merak ettiğimiz konuları merak ettiğiniz yerleri mesaj kısmından bize sorabilirsiniz. İlginiz için şimdiden teşekkür ederiz.

[kirmizitext]Bir Umut Yeter Elif Kimdir? Karakter ve Oyuncu Analizi[/kirmizitext]

Bir Umut Yeter Tanıtım Fragmanı