Hataylı Ufuk Tatar Kim Tarafından ve Neden Öldürüldü?


Güncelleme: 8 Temmuz 2018 : 18:36
0

Gün geçmiyor ki yeni bir minik bebeğin ölüm haberiyle yıkılmayalım.  daha önce Eylül yağlı Kara ve Leyla Aydemir’in ölüm haberleri ciğerlerimizi parçalanmış Türkiye gündemine bomba gibi oturmuştu.  yaklaşık bir haftadır Kayıp olan Ufuk Tatar dan da bugün haber geldi. Ufuk Tatar yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki bir bölgede dik kayalıklar arasında  ölü olarak bulundu. Peki ufku tatara ne olmuştu? kim ya da kimler tarafından niçin öldürüldü? otopsi sonucu açıklandı mı?

1 Temmuz 2018 tarihinde kaybolan Ufuk Tatar konuşma engelli bir küçüğümüzdü. Ufuk Tatar Hatay’da Hassa ilçesinde arpalıuşağı Mahallesi’nde kaybolmuştu.  halası döndü Çolak’ı ziyaret etmek için gittiği mahallede kaybolan ufuktan yaklaşık 8 gündür haber alınamıyordu. aramalar tüm hızıyla devam ederken umutlar tükenmeye başlamıştı.

Ufuk Tatar kim ya da kimler neden öldürdü?

herkesin aklına kötü şeyler gelmeye başlamış artık kötü senaryolar çizilmeye başlanmıştı.  Çünkü bebek kaçırma olaylarında ilk 24 saat çok önemliydi. Çocuk bulunmadan geçen 24 saat sonrasında hem polisler hem de uzmanlar çok fazla umutlaılmamasını söylemekteydi. ne yazık ki Korkudan olmuş ve Ufuk Tatar’ın cesedi kaybolduğu yere 8 kilometre uzaklıktaki  Amanos Dağları’nın sert ve dik Kayalık bölgesinde bulundu.

Ufuk Tatar’ın cesedi nerede bulundu?

Ufuk Tatar’ı korucular, AFAD yetkilileri ve Jandarma Özel Harekat birlikleri arıyorlardı. Uzun arayışlar sonucunda Katığın Kayası  olarak tabir edilen bölgede ölü olarak bulunan Ufuk tasarı kim ya da kimler neden öldürdü? olay sonrasında bir açıklama yapıldı mı?  Ufuk Tatar’ın cesedi halasının evinden yaklaşık 8 kilometre uzaklıktaki Amanos Dağları’nın eteklerinde bulunan Katığın Kayası diye bilinen mevki de bulundu.

Ceset bulunur bulunmaz hemen bölgeye Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı traktör ile hareket etti.  olay sonrasında valilikten yapılan açıklamada cesedin Ufuk Tatarı ait olduğu bildirildi. Cenazeye yapılacak otopsi sonrasında  naaşın kimliği ve nasıl öldürüldüğüne ilişkin ayrıntılar aktarılacağı söylendi.