Hanedan Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Güncelleme: 8 Ekim 2017 : 23:11
1

Daha önce ismi Gazino olarak duyurulan yapım ismini değiştirerek Hanedan oldu. Hanedan dizisi Q Medya yapımcılığında ekranlara geliyor. Dizinin casting çalışmaları son hız devam ederken isimler ise yavaş yavaş belli olmaya başladı. İşte Hanedan dizisi oyuncu kadrosu!

Ezel, Suskunlar, Sınıf, Uçurum, 20 Dakika gibi birbirinden ünlü yapımları izleyici ile buluşturan Pınar Bulut ve Kerem Deren yeni sezonda Hanedan dizisi ile ekranlarda olacak. Hanedan dizisinde 1960’lı yılların o canlı ve parlak dönemleri tekrar izleyici ile buluşturulacak gibi görünüyor.

Hanedan dizisi için görüşmelerin yapıldığı ilk isim Beren Saat oldu. Beren Saat’in adı yeni sezonda Kadın ve Gülizar dizileri için geçmiş olsa da ünlü oyuncunun iki dizide de yer almayacağı belli oldu. Beren Saat’in Hanedan dizisindeki başrol oyuncu olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Hanedan Dizisi Beren Saat Kimdir?

Türkiye’nin Yıldızları isimli oyunculuk yarışması programında ikinci olduktan sonra Hatırla Sevgili, Aşkı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne, İntikam, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde rol alan oyuncu bir süredir ekranlardan uzak duruyordu. Yeni projeye sıcak baktığı söylenen Beren Saat, kesin kararını senaryoyu okuduktan sonra verecek.

Beren Saat’in yanı sıra Gazino dizisi için Barış Arduç’la da görüşmeler devam ediyor. Barış Arduç, Gupse Özay’ın Deliha filminde yer almasının ardından Kiralık Aşk dizisindeki karakteri ile büyük beğeni toplamıştı. Beren Saat, yer aldığı son yapım olan Muhteşem Yüzyıl Kösem nedeniyle çok fazla eleştiri almıştı. Ünlü oyuncu bu nedenle bundan sonra yer alacağı yapımlarda daha dikkatli davranıyor. Sizler bu dizide Beren Saat’i görmek ister misiniz? Hanedan dizisinde hangi oyuncuların yer almasını istersiniz? Görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.

Hanedan dizisi ile ilgili diğer oyuncular netleştikçe haberimize eklenecektir. Bizi takipte kalın.

1 YORUM

Comments are closed.