Hande Ataizi’yle İzdivaç Programı Formatı Nasıl? Nasıl Başvuru Yapılır


Güncelleme: 22 Ekim 2017 : 20:15
0

Hande Ataizi’nin sunumuyla ekrana gelecek olan izdivaç programının formatı nasıl? Hangi Kanalda? Programa kimler nasıl başvuru yapabilir? Başvuru şartları nedir ? İşte ayrıntılar…

“Hande Ataizi’yle” isimli izdivaç programı Türk aile yapısı ve geleneklerine uygun şekilde kendine eş arayan adayların hayat arkadaşlarını bulmak için geldikleri bir platform olacak.

Ateşböceği Erken Final Yapmasın Kampanyası-Destek Ol

Dünyanın en büyük eğlence gruplarından olan Sony bünyesindeki Sony Channel Türkiye’de yayına girmek için gün sayan programı başarılı sunucu ve oyuncu Hande Ataizi sunacak.

Yıllardır gündüz kuşağının vazgeçilmezi haline gelen izdivaç programları uzun süren çalışmalar sonucunda yayından kaldırıldı. Türk aile yapısına uygun olmadığı ve özellikle gençlerin ve çocukların olumsuz etkilendiği iddialarıyla RTÜK tarafından kaldırıldı.

Artı Film, yapımcılığını üstlendiği program ile ilgili “kimi zaman reyting kaygısıyla orijinal çizgisinden uzaklaştırılan ve bu yüzden kamuoyu nezdinde tartışmaların odağı haline gelen bu formatı, sevilerek ve kaygı duyulmadan izleyen ilk haliyle yeniden ekrana taşımak fikrinin içerik olarak köşeye sıkışıp kalan TV ekranları için de bir nefes aralığı olacağına inanıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Programa başvuru yapmak için Sony Channel Türkiye online adresini ziyaret etmelisiniz. Başvuru formunu doldurduktan sonra en kısa zamanda sizinle iletişime geçilecektir.

Zuhal Topal Star Tv’de Neden Yok Hangi Kanala Geçti

“Hande Ataizi’yle” isimle ekrana gelecek olan program mutluluğu arayan herkes için yeni bir umut olacak. Hayat arkadaşını arayan yalnızlıktan sıkılan herkesin katılacağı program 23 Ekim pazartesi ilk bölümü ile Sony Channel Türkiye ekranında (Digitürk 51. Kanal) sizlerle. 

 

İş Dünyası’nın Yeni Sunucusu Özlem Yıldız Kimdir?