Hande Ataizi’nin Yeni Programı Belli Oldu. İşte Ayrıntılar


Güncelleme: 29 Temmuz 2017 : 08:28
1

Özellikle Ruhsar isimli diziyle popülerliğini arttıran oyuncu Hande Ataizi 2017-2018 sezonu için hazırlıklara başladı. Hande Ataizi’nin yeni projesi belli oldu. Hande Ataizi’nin yeni programı ne? Programın konsepti nasıl? İşte ayrıntılar.

Ruhsar, Kahpe Bizans, Mum Kokulu Kadınlar, Böyle mi Olacaktı gibi yapımlarla ünlenen Hande Ataizi, 2018 sezonu için yeni bir projeye imza attı. Kanal D ekranlarında gösterilecek olan programın ise ayrıntıları gelmeye başladı.

Artı Film’in üstleneceği yapımın ismi şimdilik Sen İste Yeter olarak kararlaştırıldı. Eğer son dakika kararı ile değişmez ise yeni projenin ismi Sen İste Yeter olacak. Peki programın konsepti nasıl olacak? İçeriği nasıl olacak?

Kanal D ekranlarının yeni projeleri arasında olan Sen İste Yeter’in sunuculuğunu Hande Ataizi yapacak. Programın içeriği ve konsepti şu şekilde olacak. Sorunlu evlilik yaşayanların evliliklerine ışık tutacak ve çiftleri barıştıracak olan programın yayın günü ve saati henüz belli olmadı.

Merakla beklenen Gel Barışalım programının Ağustos ayı içerisinde başlaması bekleniyor. Kanal D ekranlarında Ağustos ayında başlayacak olan Gel Barışalım’ın çekimlerine başlandığı biliniyor.

Hande Ataizi’nin sunacağı söylenen Gel Barışalım programının ismi değişti. Yeni program Sen İSte Yeter ile ilgili bilgileri ve ayrıntıları aşağıdaki başlantıdan öğrenebilirsiniz.

Sen İste Yeter Programı İle İlgili Tüm Ayrıntılar-Formatı Nasıl? Nasıl Başvurabilirim? <<<Tıkla

1 YORUM

  1. merhaba hande apla ben adana dan yazıyorum iki çocuk annesiyim eşimle sürekli kavga ediyoruz tek sorunumuz kira veremiyoruz çocuklarım çoğu zaman ac kalıyor ben böbrek hastasıyım çocuklarıma zor bakıyorum hastaneye gidemiyorum paradan dolayı çok zor durumdayım allah rızası için yrdım tek dileğim evimin olması ne olur yardım et bana hande apla 0546 978 44 08

Comments are closed.