Halka Dizisi Bahar Kim? Polis Bahar Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 7 Kasım 2018 : 23:04
0

TRT 1 ekranlarının yepyeni bir projesi olan halka dizisi oyuncu kadrosu netleşti. Halka dizisi oyuncularından Bahar karakterini Herkesin gözü bir yerden ısırıyor. Peki halka dizisi bahar kim polis Bahar’ın gerçek adı ne hangi dizilerde oynadı nereden tanıyoruz hangi diziden göz aşinalığımız var haberimizde.

Son olarak Payitaht Abdülhamid ve Filinta gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen filmin yapımcılığını yapacağı halka dizisi diğer başarılı projeleri gibi bunda da çıtayı yüksek tutacağa benziyor. Bir de Börü dizisinde yer almış ve izleyicinin dikkatini çekmiş Serkan Çayoğlu da dizide yer alıyor olması dizinin şimdiden ne kadar çok izleneceği nin göstergesi oldu.

Senaryosu ise hem yazar hem de senarist olan Levent Cantek’in kaleminden çıkacak olan halka dizisi polisiye türü olarak ekranlara gelecek. Halka dizisi icin daha önce isimsizler dizisinde kullanılan dekorlarla ekranlarda olacak. İsimsizlerin de yine başında Es filmin olması halka dizisini edinilmiş tecrübelerden yararlanılarak yapılacağini gösteriyor.

Halka dizisinin polisi güzeller güzeli bahar kim? Halka dizisi Bahar karakteri gerçek adı ne oynadığı diziler neler gibi sorulara gelecek olursak, Halka Bahar gerçek adı Hazal Subaşıdir. Hazal Subaşı yi nereden tanıyoruz diye soracak olursanız, Hazal Subaşı daha önce TRT 1 ekranlarında başlamış ve Star Tv ye geçiş yapmış Adını Sen Koy dizisinin kadın başrol oyuncusu olarak Zehra karakterini hayat vermiş ve gündüz kuşağında reyting rekoru kıran diziler arasında girmiştir. Halka dizisi Bahar karakteri Adını Sen Koy dizisindeki Zehra karakteri ile ününe ün katmıştır.

Adını sen koy Bahar karakterinin yine Adını Sen Koy dizisindeki rol arkadaşı Ömer yani Erkan Meriç ile aşk yaşıyor olması diziden ayrılmasına sebep olmuştur. Evet adını Sen Koy’dan başrol oyuncusu Zehra karakteri ayrılmış hatta bu sebepten reytingleri yüksek olan dizi final kararı almak durumunda kalmıştır. Hazal Subaşı Adını Sen Koy dizisinden sonra Kanal D’nin yüksek bir bütçe ile hazırladığı Bir Umut Yeter dizisinde rol aldı fakat dizi tutmadığı için 3 bölüm yayınlandı ve final yaptı. Şimdi ise Hazal Subaşı halka dizisinde Bahar karakterine hayat verecektir.

Peki halka dizisi Bahar karakteri gerçek hayatta kimdir? Hazal Subaşı 1996 yılında dünyaya gelmiştir. Hem oyuncu hem de mankenlik yapan Hazal Subaşı ynı zamanda İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümünü okumuştur. Bir dönem Türkiye güzeli seçilmiştir.

Hazal Subaşı Adını Sen Koy dizisindeki Zehra karakteri kadar halka dizisinde Bahar karakterini de sevdirebilecek mi?Halka dizisi Bahar karakteri izleyicinin gönlünde taht kurabilecek mi? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz gerçekten oyunculuğu ile izleyicilerin televizyon ekranlarına kilitlemeye başarabilecek mi?