Halit Yerebakan Kim? Trt 1 Doktor Kim?


Güncelleme: 9 Mayıs 2018 : 14:45
0

Trt 1 ekranlarında hafta ici hergün ekranlarda yerini alan ve herşeyin başı saglik diyen Halit Yerebakan’la Doktor Geldi programı herkesin ihtiyaç hissettiği bilgileri paylaşmaya devam ediyor. Peki programın sunan ve hastaliklarin tedavisi icin olmazsa olmazları bizleri sunan Halit Yerebakan kim? Halit Yerebakan nerede doktorluk yapıyor?

Evde, işte, gezdiğimiz bi şekilde hasta oluruz ve neden hasta olduğumuzu bilemeyiz. Fakat hasta olmamak büyük çoğunluk bizim elimizdedir. Hasta olmayı onlemek hasta olduktan sonra tedavi olmaktan çok daha kolaydır. Fakat hiç birimiz sağlığın kıymetini kaybetmeden bilemeyiz.

Hasta olmayı önleyen yiyip içtiklerimizden tutunda giysilerimizden, aldığımız havadan, yattığınız yatağa kadar bir çok alanda etkili bir çok şey mevcut. Hastalığı gelmeden yok eden programın sunucusu Halit Yerebakan’dan altın dersler hergün trt 1 ekranlarında yerini alıyor.

Halit Yerebakan’la Doktor Geldi programında sağlıklı yaşamanın sırları açığa çıkacak. Seyirciler, sıkıntısı olanlar soracak Halit Yerebakan cevap verecek. Sağlık Bakanlığının da onayı ile yayın akışına dahil olan program dertlere deva olacak.

Genç yaşı ile dikkatleri üzerine çeken Halit Yerebakan tecrübesi ile de büyük kitleler tarafindan tanınmasına vesile oldu. Dr