Hakkını Helal Et Nasıl Bir Program? Formatı Nasıl?


Güncelleme: 3 Ekim 2017 : 12:41
2

TRT 1 ekranlarının gündüz kuşağı için yeni hazırladığı programı Hakkını Helal Et‘in formatı nasıl? Hakkını Helal Et nasıl bir program olarak?

Gündüz kuşağı için uzun zamandır çalışmaları devam eden TRT, yeni haftada yeni bir programı ekranlara taşıyacak. Hakkını Helal Et programının sunuculuğunu ise Gündem Ötesi programının da sunuculuğunu üstlenen Pelin Çift yapacak.

Tolga Çevik-Tolg Show Fox Tv’de Başlıyor! Programın Formatı Nasıl?

Pelin Çift, Gündem Ötesi programındaki başarılı sunuculuğu ile adından söz ettiriyordu. Bu nedenle TRT’nin yeni başlayacak Hakkını Helal Et programının sunuculuğu için de Pelin Çift ile anlaşma yapıldı. Vicdani boşluğu doldurması ve tamamlaması beklenen program, yeni sezonun en çok konuşulan gündüz kuşağı programlarından birisi olmayı hedefliyor.

Hakkını Helal Et programında, yaşanan küslükler telafi edilmeye çalışılacak gibi görünüyor. Kişiler arasındaki anlaşmazlıklar da bu program vasıtasıyla bitirilmeye çalışılacak.

Başarılı sunuculuk performansı ile bilinen Pelin Çift, gündüz kuşağında izdivaç programlarından kalan yeri tamamlamaya çalışan kanallar arasında TRT‘nin reytinglerini yükseltmek için çalışacak. Geçtiğimiz sezonda izdivaç programları karşısında Adını Sen Koy isimli günlük dizisi ile başarıyı yakalayan TRT, bu sezonda dizisini Star Tv’ye kaptırmıştı.

Reyting sıralamalarında Adını Sen Koy, Star Tv’de de kendisine iyi bir yer edindi. TRT 1 ise Pelin Çift’in sunacağı Hakkını Helal Et ile geçtiğimiz sezonlarda yakaladığı başarıyı sürdürmek istiyor.

Siz TRT 1’in yeni programı Hakkını Helal Et’i beğendiniz mi? Pelin Çift’in sunucu koltuğunda oturduğu Hakkını Helal Et programını izlemeyi düşünüyor musunuz?

2 YORUMLAR

Comments are closed.