Hakan Muhafız Hakkında Bilinmesi Gerekenler


Güncelleme: 13 Ocak 2019 : 21:11
0

Hakan Muhafız ülkemizde çekilen ilk Netflix dizilerinden biri olacaktır. Oyuncu kadrosundan senaryosuna kadar birçok aşamada memnuniyet yaratan bir alt yapıya sahiptir. Netflix dizisi olması sebebi ile sadece ülkemizde değil tüm dünyada izlenebilecektir. Farklı dillere çevrim aşaması da platform tarafından tamamlanacaktır.

Yönetmen koltuğunda oturan Binnur Karaevli’nin sağlamış olduğu muntazam sinematografik duruş ile dizi aynı zamanda sanatsal bir değer de kazanmaktadır. Her bölümün 45 dakika uzunluğunda olması akışın bozuk olmamasını sağlayacaktır.

Oyuncu Kadrosu

Hakan Muhafız dizisinin bu denli ses getirmesinin temel sebebi oyuncu kadrosunun donanımlı yapısıdır. Projede yer alan isimler;

  • Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü

Bu isimlerin daha önceki projelerinde geçerli olan performanslara bakıldığı zaman ne denli yetkin olduğu daha net ortaya çıkmaktadır.

Dram ve fantastik unsurların bir araya getirilmesi ile şekillendirilen bu dizide senaryonun akışı, fantastik unsurların muhteşem bir kalite aracılığı ile sunulması ayrıca dikkat çekmektedir. İstanbul’u tehlikeden kurtarmak için görevlendirilmiş olan Genç Hakan’ın hikayesinin nasıl sonuçlanacağını merak ediyorsanız siz de bu diziye bir şans vermelisiniz.