Gülperi Serdar Kimdir? Gerçek Adı Ne? Yaşı, Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 24 Eylül 2018 : 16:22
0

Soluksuz izlenen Gülperi dizisine yeni bir karakter giriş yaptı. 21 Eylülde yayınlanan 2. Bölümünde diziye giriş yapan Serdar karakteri kimdir? Gerçek adı ne?

Gülperi çocuklarının vekaleti almak için mücadele eden bir kadındır. Bu mücadelede ona eski sevdiği ve İstanbul’da avukatlık yapan Kadir yardım etmektedir. Gülperi kayınpederinin oyunlarına rağmen mücadelesinden vazgeçmemektedir.

Serdar karakteri ise diziye Ejder’in imam nikahlı karısına aşık bir genç olarak karşımıza çıktı. Serdar duygularının karşılık bulacağına imkan vermese de en azından fırsat buldukça onu görmeyi kafasına takmıştır.

Serdar karakterini canlandıran oyuncu Furkan Oğulcan İlker’dir. 1991 doğumlu olan Furkan Oğulcan İlker, Ufuk Ergin Menajerlik’e bağlı olarak çalışmaktadır. 35,5 Sanat Evi’nde eğitim alan genç oyun Işın Feyman’dan diksiyon dersleride almıştır.  Yine Ersin Umulu’dan sahne analizi dersi aldı. Kendisini oyunculuk alanında geliştiren Furkan, daha sonra sektöre giriş yaptı.

2015 Evli ve Öfkeli, 2016 Oyun Bozan ve 2007 yılında Komşu Köyün Delisi projelerinden yer aldı. 2015 yılında O Ses Türkiye’de Sen Ağlama isimli şarkıyı seslendirmiştir.