Gülperi Avukat Kadir Aydın Kimdir? Nereli, Eşi, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 13 Temmuz 2018 : 08:42
3

Show Tv ekranlarında yeni sezonun iddialı dizilerinden olan Gülperi, güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Özellikle Avukat Kadir Aydın karakteri performansı ile göz doldururken karakteri canlandıran oyuncu da ilgi ile takip ediliyor. Avukat Kadir Aydın kimdir? Hangi oyuncu canlandırıyor?

Gülperi dizisinde Avukat Kadir Aydın karakterini canlandıran oyuncu Timuçin Esen’dir. Timuçin Esen, Gönül Yarası filminde kendisini göstermiş ve filmdeki başarısı ile sektörün dikkatini çekmiştir. Aslen Adana doğumlu olan Esen, 1973 doğumludur.

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar’dan mezundur. Anne ve babası Avukat olan Timuçin ailenin ilk çocuğudur. Ailesi aslen Niğdelidir. TED Ankara Kolejinden mezun olmuştur. İlk önce Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde 2 yıl okumuş daha sonra Mimar Sinan Tiyatro bölümüne geçmiş ve oradan mezun olmuştur.

Üniversite yıllarında ders dışında barlarda şarkı söyleyip eğitimine destek olmuştur. İtalya ve ABD’de tiyatro eğitimi almıştır. Los Angeles’ta 7 yıl sinema ve yönetmenlik üzerine master yapmıştır. İlk ekran macerası Gurbet Kadını isimli dizi ile olmuştur. Daha sonra Gönül Yarası dizisi ile çıkış yakalamıştır.

[kirmizitext]Gülperi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Çekim Yeri için tıklayınız[/kirmizitext]

Gönül Yarası filminde oynadığı Halil karakteri ile 2. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En iyi Yardımcı Erkek ödülünü almıştır. Hırsız Polis, Gurbet Kadını, Deliyle Geçen Gece, Yazı Tura, gönül Yarası, Göl, Labirent, Kumun Tadı, Bodrum Masalı gibi yapımlarda rol almıştır. Timuçin Esen, Gülperi dizisinde Gülperi‘nin çocukluk aşkı Avukat Kadir Aydın’ı canlandırmaktadır. Gülperi dizisi oyuncu kadrosunu sitemizden takip edebilirsiniz.

Comments are closed.