Gülperi 8. Bölüm Fragmanı 2 Kasım Neler Olacak? Hasan Hapse Düşecek mi?


Güncelleme: 26 Ekim 2018 : 22:14
0

Show TV ekranlarında cuma akşamları izleyici ile buluşan Gülperi dizisi duygusal sahneler yaşatmaya devam ediyor. ilk sezonu olmasına karşın izlenme oranlarının yüksekliği ile dikkat çeken Gülperi dizisi 7 bölümü geride bırakırken 8. bölüm ise merak konusu oldu. Dizi biter bitmez izleyiciler Gülperi 8.bölümde neler olacak? Gülperi dizisi 2 Kasım ayrıntılarını merak edip arama motorunda aramalar yaptı. Ayrıntıları dizihaberci.com farkıyla haberimizde bulabilirsiniz.

Gülperi hastanede yatadursun aldığı bıçak darbesiyle hayati tehlikeyi atlatsada Hasan henüz annesini kaybetme korkusunu üzerinden atamamıştır. Kardeşine yapılanları da duyunca üzerine annesinin bıçaklanması Hasan’ı bu işin hesabını sormaya yönlendirir. Ali’nin peşine düşer. Hatta bir yerden silah alır. Amacı Ali’yi öldürmektir. Hem kardeşine yapılanlar hem annesinin bıçaklanması onu çileden çıkarmıştır.

Kadir ise Gülperi’nin bıçaklandığını öğrenir öğrenmez soluğu hastanede alır bir yandan Bedriye ile gidip ilgilenirken diğer yandan Hasan’ın rahatlaması için elinden geleni yapar. Bu durum iş arkadaşlarının da gözünden kaçmaz. Evde kızı Artemis yalnız başına salonda ders çalışmaya koyulmus ve beklentisi annesi ve babasının eve birlikte gelmesi iken annesi tek başına çıkagelir.

Bedriye ise hastanede yatar. Bu arada annesinin başına gelenleri duyunca suçluluk duygusuna kapılır. Kardeşi Can ise elinden hiçbir şey gelmediği için sadece dua eder. Gülperi’nin başına gelenleri fırsat bilen Yakup ise torunlarını almak için özellikle Hasan’ın velayeti için yeni planlarpeşindedir.

Yine yalnızları oynayan Şeyma ise Kadiri Gülperi ‘den uzak tutma adına yeni planları devreye sokacaktır. Gülperi ise hastane köşesinde kendine gelmiş olsa da aklı fikri çocukların dadır.