Gülperi 11. Bölüm Fragmanı ‘Canımıza Kıymayın’!


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 14:53
0
Show TV’nin beğenilen yapımı Gülperi 10. bölümü ile izleyicilerini merakta bıraktı.
 Cuma akşamları izleyicileri ekran başına toplayan dizi reytinglerde bir türlü istediği ivmeyi yakalayamadı. Dizinin başrollerini Nurgül Yeşilçay ve  Timuçin Esen’in üstlendiği dizi dikkat çekici  konusu  ve kadrosu ile  yayına geldiği günden beri takipçileri tarafından çok sevildi. Fakat  dizide 10. bölüm sonunda Gülperi’nin oğlu Canın başına gelenler reyting kaygısı olarak algılandı.  11. bölümü yayınlanacak olan dizinin yeni fragmanı şok yarattı. Şimdi dizinin takipçileri merakla dizinin yayınlanacağı 23. Kasım Cuma akşamını bekliyor. 11. bölüm fragmanında neler oluyor ? Can ölecek mi? tüm bu soruların cevapları için dizi severleri Cuma akşamı Show Tv ekranlarında bulabilirsiniz.

 

Can Ölecek Mi?

Ejder’in Can’ı kaçırmasından sonra Gülperi , Hasan ve Bedriye, büyük bir acı yaşıyor. Perişan bir halde   Can’ı arayan Gülperi, Can’ın annesine yazdığı mektubu buluyor. Mektupu okuyunca  Gülperi daha da perişan oluyor. Doğum gününü kutlamak için oğluna sürpriz yapmaya hazırlanan  Gülperi ve kardeşleri, Can’ın bulamayınca  telaşlanıyorlar. Bu olay ailenin bir araya gelmesine sebep olan bu olay  Gülperi ve çocuklarının birlikte hareket edip  Can’ı  aramaya koyuldular. Bu sırada  Can, amcasının elinden kaçmayı başarıyor. Amcasının yanında bir otoparka girdikleri sırada araçtan inip koşmaya başladığı görülen Can’a  o sırada hızla gelen bir arabanın  çarptığı görülüyor.

Fragmandan anlaşıldığı üzere  Can’ın ölmüş olma   ihtimali   mezar kazılmasından çıkarılsa da Türk televizyon dizilerinde her an ne olacağı konusunda kesin bir fikir yürütmek oldukça zor bu nedenle   tam olarak ne olduğunu  öğrenmek isteyen dizi takipçileri Cuma akşamını beklemeye koyuldu.

Bu sırada fragman dizi takipçileri arasında hızla yayılması ve sosyal mecralarda  konuşulmaya başlandı. Kimi takipçiler Can’ın reyting için kurban edilmeyeceğini düşünen izleyenler, küçük çocuğun   amcasından kaçmak için baygın rolu yaptığını düşünenler  ya da  Can değil de başka birinin öldüğü yönünde fikirler var. Can’ın ölmemesi dileklerini sosyal medyadan ileten izleyiciler, senariste “Canımızı öldürmeyin ” şeklinde yorumlar gönderiyorlar. Gülperi’nin küçük oğlu Can’ın son durumu ne olacağını şimdilik muallakta kalsa da dizinin takipçileri Can’ın ölmemesi için dua ediyor. Bakalım bu hafta Gülperi de neler olacak ? Can ölecek mi?