Gülizar Teksoy Kim? Gerçek Adı Sevgilisi


Güncelleme: 21 Aralık 2017 : 19:00
1

Yeni sezon için özenle hazırlanan Gülizar, ekrana gelmek için gün sayıyor. Heyecanla beklenen dizide karakterler yavaş yavaş netlik kazanmaya başladı. Usta oyuncuların yanı sıra genç kadrosuyla da göz dolduran  dizide Teksoy karakterini canlandıran oyuncu izleyicinin dikkatinden kaçmadı. Gülizar Teksoy kim sorusu internet üzerinden en çok araştırılan ve merak edilen konulardan oldu. İşte Gülizar Teksoy kim sorusunun yanıtı…


Gülizar Dizisi Nerede Çekiliyor Dizi Seti Nerede


2017-2018 sezonu yepyeni dizilerin art arda geldiği zengin bir sezon oldu. Kanal D yeni sezonda birbirinden iddialı projelerini ekrana getirmeye devam ediyor. Dostlar Mahallesi, Hıçkırık, Meryem, Siyah Beyaz Aşk ve zengin oyuncu kadrosuyla Gülizar dizisi çok yakında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Teksoy karakterini canlandıran genç oyuncu izleyenler tarafından büyük merak konusu oldu. Gülizar Teksoy kim? sorusunun yanıtı haberimizin devamında. 

Gülizar Teksoy Kim? Emre Taşkıran

1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen gen oyuncu  Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalında eğitim almıştır. Emre Taşkıran 1.81 boyunda, 76 kg, kahverengi gözlü ve kova burcudur. Hobileri arasında klarnet çalmak, fotoğraf çekmek ve yüzmek yer almaktadır. Oyuculuğa tiyatro sahnelerinde başlayan Emre Taşkıran dizi oyunculuğuna Deniz Yıldızı dizisiyle adım atmıştır. Son olarak Tatlı İntikam dizisinde rol almıştır.

Siz Teksoy karakterini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Comments are closed.